FOTO: Najbolj znani slovenski navijač navijal za Dončića in Milića, Dončić z masko na glavi

07. feb. 2024, ob 06.29
Posodobljeno pred 2 mesecema
114
70 SEK

To je bila 28. zmaga Dallasa, tudi druga zaporedna, sicer pa četrta v zadnjih desetih tekmah.

NEW YORK – Nov krasen večer Luke Dončića. Dallas je gostoval v Barclays Centru pri Brooklynu in ga premagal s 119:117. Lukov nastop je bil vprašljiv, saj je dobil udarec v nos, zato je tekmo začel z zaščitno masko.

Pa ni zdržal dolgo, jo odvrgel po petih minutah, potem pa nasul 35 točk, v tem času pa je ujel 18 žog in zbral devet podaj. Maska naj se ne bi povsem prilegla obrazu in ga je celo motila!

Točko več je proti bivši ekipi dosegel še Kyrie Irving. Tekmo so zaznamovali tudi številni slovenski navijači, ki so prišli iz Ljubljane, Novega mesta in Žalca, med njimi je bil tudi najbolj znani slovenski navijač Aleksander Javornik, ki se je že pred tekmo srečal tudi z Marko Milićem, enim od pomočnikov trenerja v Dallasu.

To je bila 28. zmaga Dallasa, tudi druga zaporedna, sicer pa četrta v zadnjih desetih tekmah. To Dallas uvršča na 8. mesto na zahodu. Brooklyn je pri 20 zmagah in 30 porazih na vzhodu.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Pripravil: Nadlani.si
Foto: FB AJ

114
70 SEK