Bo Goran Dragić ostal v v slovenski košarki? Dragić brutalno iskreno!

29. jun. 2024, ob 17.37
Posodobljeno pred 22 dnevi
5125
60 SEK

Goran Dragić je zadnjo tekmo v ligi NBA odigral konec aprila lani v dresu Milwaukeeja.

LJUBLJANA – Goran Dragić, 24. avgusta ga čaka spektakularna poslovilna tekma v Stožicah, je v podcastu za N1 iskreno spregovoril o zakulisjih svojih športnih uspehov, prihodnosti, stvareh, ki jih obžaluje, opravičilu … in sporočilih, ki jih pošilja v javnost. Novinarski kolega, prekaljeni Martin Pavčnik ga je direktno vprašal, ali lahko pričakujemo, da bo enkrat delal nekaj v slovenski košarki.

„Ne. To pa iskreno povem. Mislim, da posebej slovenska mentaliteta v športu je taka: zelo veliko ljudi, ki ne delajo v dobro košarke,“ je bil brutalno iskren Goran Dragić, eden in edini zlati kapetan slovenske reprezentance.

To je bila Goranova kariera

Goran Dragić je zadnjo tekmo v ligi NBA odigral konec aprila lani v dresu Milwaukeeja. Zmaj (The Dragon), kot ga kličejo v ZDA, je v ligo NBA vstopil leta 2008. Bil je član Phoenix Suns, Miami Heat, Houston Rockets, Toronto Raptors, Brooklyn Nets, Chicago Bulls in Milwaukee Bucks. Največji uspeh v karieri je dosegel na EP 2017 v Istanbulu, kjer je s Slovenijo osvojil zlato medaljo in bil najkoristnejši igralec (MVP) prvenstva. V ligi NBA je odigral prek tisoč tekem in dosegel 13.448 točk, v dresu Slovenije pa ima 90 nastopov.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona N1

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

5125
60 SEK