Kdaj se vrnejo naši nogometaši?

02. jul. 2024, ob 11.23
Posodobljeno pred 19 dnevi
193
70 SEK

Slovenska nogometna reprezentanca se danes vrača domov po uspešnem nastopu na evropskem prvenstvu, kjer so naši nogometaši navdušili s svojo borbenostjo in vrhunskimi predstavami.

Sprejem za naše nogometaše bo danes, 2. julija, na Kongresnem trgu ob 18. uri. Zbor navijačev pa bo že 2 uri prej. S to spremembo želijo organizatorji omogočiti navijačem, da se srečanja udeležijo še pred pričetkom pomembne tekme slovenske košarkarske reprezentance proti Hrvaški, ki se bo začela ob 20. uri. Tekma se bo odvijala v okviru kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev na Olimpijske igre v Pireju v Grčiji.

Iz Nogometne zveze Slovenije (NZS) so sporočili, da sprejema na letališču Brnik ne bo, zato vse navijače vabijo, da se zberejo na Kongresnem trgu in tam pozdravijo svoje junake. “Reprezentanca se v popoldanskih urah vrača v Slovenijo. Sprejema na Brniku ne bo, pozivamo pa vse navijače, da se vidimo na Kongresnem trgu,” so zapisali v izjavi za javnost.

Vzdušje, ki so ga slovenski navijači ustvarili na evropskem prvenstvu, je bilo izjemno. V vseh mestih, kjer je Slovenija igrala svoje tekme, so naši navijači navduševali z glasnim navijanjem in podporo, ki je večkrat preglasila navijače nasprotnih ekip. Tisoči Slovencev so potovali v Nemčijo, da bi v živo spremljali svoje junake in jih podprli na vsakem koraku.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Danes pa imamo priložnost, da se zahvalimo našim nogometašem za vse nepozabne trenutke, ki so nam jih pričarali na evropskem prvenstvu.

193
70 SEK