Kiks za kiksom TV Slovenije ob Euru 2024: Tega ni malo, je kdo udarjen po žepu?

24. jun. 2024, ob 12.52
Posodobljeno pred 18 dnevi
4727
70 SEK

Pisali smo že, a so si na slovenski nacionalni televiziji v prispevku v oddaji Utrip privoščili napako in slovenskega nogometnega selektorja Matjaža Keka narobe poimenovali. Matjaž Kek je postal Franci Kek, napaka je hitro postala tarča posmeha na družabnih omrežjih. Oglasil se je tudi tudi Franci Kek. Nekdanji slovenski politik in igralec, ki je zaslovel tudi kot veliki šaljivec v kriti kameri, se je odzval v svojem slogu: “Zagotavljam, fantje bodo dali vse od sebe.”

Novinar Planet TV Luka Svetina pa je objavil še en kiks nacionalke. Dolgoletnega novinarja Iva Milovanoviča so v studiu zamenjali za nogometnega trenerja Bojana Prašnikar.

Prvi je seveda je slovenski športni novinar, ki je deloval na področju športnega novinarstva pri RTV Slovenija. Znan pa je po svojem poglobljenem in strastnem poročanju o različnih športnih dogodkih. Njegovi prispevki in analize so bili vedno cenjeni zaradi strokovnosti in natančnosti, zaradi česar je prepoznaven obraz med športnimi novinarji v Sloveniji.

Mene pa res zanima, če je kdo zaradi takšnih kiksov, ki jih ni malo, udarjen po žepu?! Sem že večkrat omenil, da po obligacijskem pravu, imamo pravico do odškodnine, ali povrnitve stroškov, če nismo zadovoljni s storitvijo. Sam zgleda, da za javno hišo to ne velja …
Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Prašnikar pa je seveda slovenski nogometni trener in nekdanji nogometaš, ki je znan kot eden najbolj uspešnih in vplivnih trenerjev v slovenski nogometni zgodovini. Večkrat vodil NK Maribor, kjer je dosegel velike uspehe, vključno z več naslovi slovenskega državnega prvaka in igranjem v ligi prvakov. Bil je tudi selektor Slovenije.

4727
70 SEK