Luka Dončić na Brniku: Nepričakovano dejanje superzvezdnika, ki je šokiralo vse!

24. jun. 2024, ob 18.12
Posodobljeno pred 19 dnevi
5082
80 SEK

V soboto je Slovenijo razveselila novička, da se je naš superzvezdnik Luka Dončić vrnil domov. Letos je še toliko več pozornosti prejel zaradi uvrstitve v veliki finale lige NBA, kjer pa je žal moral priznati premoč Boston Celticsom. V soboto dopoldne je z zasebnim luksuznim letalom Gulfstream G650, s katerim pogosto leti, pristal na ljubljanskem Brniku.

Navijači in novinarji so ga pričakali v velikem številu, vendar je Dončić storil nekaj povsem nepričakovanega. Namesto da bi pozdravil zbrane in se fotografiral z oboževalci, se je odločil za drugačno potezo. Namesto skozi glavni izhod, kjer so ga vsi pričakovali, je zapustil letališče skozi stranski izhod, kar je mnoge pustilo brez besed.

Na spletu smo izbrskali, da se je Dončić vrnil v Slovenijo na nekajdnevni oddih, kjer si bo skušal opomoči po naporni sezoni, polni napetih tekem in poškodb. Ne ve se še, koliko časa bo ostal, vendar se že šušlja, da bi lahko kmalu pomagal slovenski reprezentanci pri kvalifikacijah za olimpijske igre.

Kljub naporni in izjemno uspešni sezoni, ki je pustila posledice na njegovem telesu, Dončić ostaja predan svoji ekipi. Še vedno čakamo uradno potrditev, ali bo zaigral za Slovenijo, saj je obljubil, da bo, če bo zdrav in se bo dobro počutil, zagotovo oblekel dres slovenskih barv. Generalni direktor Dallasa Nico Harrison je dejal:

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

“Že zdaj je igral kljub številnim poškodbam. Bo igral za Slovenijo? To je verjetno ena od njegovih največjih radosti. Dokler lahko hodi, bo verjetno tudi igral za Slovenijo. To so moja pričakovanja.”

Ob vrnitvi v domovino Dončić ostaja zvest svojim koreninam in obljubam, a obenem skrbi za svoje zdravje. Navijači bodo morali še malo počakati, preden ga bodo lahko videli v slovenskem dresu.

Napisal: Nadlani, vir: splet, foto: Profimedia.

5082
80 SEK