Messi in Suárez s svojim podmladkom vzbujata upanje za naslednjo uspešno generacijo

17. maj. 2024, ob 08.08
17
130 SEK

Zdi se, da prihaja povsem nova generacija nogometnih zvezd; zvesti oboževalci že napovedujejo, da bomo čez nekaj let morda ponovno slišali glasno zveneti priimek Messi, saj se za nogomet zanimajo vsi trije otroci Lionela Messija. Thiago, Mateo in Ciro so navdušeni nad igriščem ravno tako kot njihov oče.

Nogometa pa ne obožujejo le otroci argentinskega zvezdnika, ki jih ima skupaj z Antonelo Roccuzzo, temveč tudi otroka Luisa Suáreza in Sofíe Balbi. Antonela je na svojih družbenih omrežjih že večkrat delila serije fotografij z ene izmed tekem otroške lige Inter Miami, kjer skupaj igrajo otroci obeh družin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

“Gremo INTER, kako lepo je to deliti skupaj s tabo, draga prijateljica! Še na veliko skupnih trenutkov,” je zapisala Messijeva žena na svojih družbenih omrežjih, kjer je delila vrsto slik svojih treh sinov, skupaj s Suárezovima sinovoma. Na ta čudovit vrtiljak slik se je odzvala Suárezova žena Sofía z naslednjim komentarjem: ”Čudovito, prijateljica, še en skupen spomin več! Obožujemo vas!”.

Antonela in Sofía že leta delita tesno in iskreno prijateljstvo, pravzaprav enako prijateljstvu, ki sta ga njuna moža stkala na igrišču in izven njega v svojih skupnih letih pri FC Barceloni. Oba sta dolgo nosila dres Barçe in bila soigralca skoraj šest sezon, od 2014 do 2020. V tem času sta Argentinec in Urugvajec stkala prijateljstvo, ki se je razširilo tudi na njune družine, to prijateljstvo pa seveda traja še danes, ko sta zvezdnika ponovno oblekla enaki dres.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Vsak je v poklicni karieri po odhodu iz Barcelone ubral različne smeri. Suárez je odšel v Atlético de Madrid in nato preživel eno sezono v brazilski ekipi Grêmio, dokler se decembra lani ni pridružil Inter Miamiju in se ponovno združil z Messijem, ki je pred tem preživel dve sezoni pri Paris Saint-Germainu.

Tako sta se po nekaj časa v različnih ekipah in življenju v različnih državah prijatelja ponovno združila, prav tako tudi njuni družini. Zdaj sta ‘Anto‘ in Sofía postali nerazdružljivi prijateljici in najboljši sopotnici. Antonela je bila tudi velik faktor pomoči svoji prijateljici in njenim trem otrokom, da so se lažje ustalili in navadili na življenje v Miamiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofi (@sofibalbi)

Zdi se, da se za podmladek in naslednje nogometne generacije ni potrebo pretirano bati, saj že zvezdniki sami skrbijo za to, da njihovi otroci rastejo skupaj z nogometom. Tako Messi kot Suárez tako ponosno spremljata svoje sinove na treningih in tekmah ter se veselita njihovih nadaljnjih morebitnih uspehov in trofej.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

17
130 SEK