Modrić v solzah: Slovo? Zdaj ni čas za te zgodbe. To je kruto …

25. jun. 2024, ob 08.05
Posodobljeno pred 19 dnevi
569
90 SEK

Luka Modrić (38) je postal najstarejši strelec v zgodovini evropskih prvenstev, a bo želel tekmo čim prej pozabiti. Hrvaška je remizirala z Italijo in prišla na rob izpada, v igri jo drži le še teoretične možnosti, ki vključujejo tudi današnji poraz Slovenije z več kot tremi goli.

Kapetan hrvaške reprezentance in zvezdnik Real Madrida si tega po 178 nastopih za Hrvaško ni zaslužil. Jokal je namreč v kamere HTV. ”Ne vem, kaj naj vam rečem, nogomet je včasih krut, to se nam je pokazalo danes, kar je, je. Tega zadetka si nismo zaslužili, ne vem kje je sodnik dal osem minut podaljšanja. Kako moraš pasti, tako smo danes izgubili. Vem, da to ni tolažba,” je dejal Modrić.

Hvala za prijazne besede, res ste se me dotaknili. Rad bi igral večno, a vemo, da je to nemogoče. Nekoč mora priti konec. Kdaj bo pa ne vem…

”Vedeli smo, da so navijači z nami ne glede na vse, vedno so tam in zahvaljujemo se jim. Žal nam je, da ni bila zmaga za preboj v drugi krog. Teorija nas drži? Na žalost nam teorija nikoli ne pomaga. Včeraj smo potrebovali to točko, nazadnje smo prejeli gol v 95. minuti, danes v 98. minuti je nogomet krut šport, očitno nam to ni namenjeno,” je nadaljeval. Na vprašanje, ali je to njegovo slovo od reprezentance, če se Hrvaška ne prebije v drugi krog, je odgovoril kratko: ”Bomo videli, ni zdaj čas za te zgodbe.”

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Italijani v zadnjih sekundah do remija in v izločilne boje

Nogometaši Španije so s stoodstotnim izkupičkom zasedli prvo mesto v skupini B evropskega prvenstva v Nemčiji in bodo v osmini finala 30. junija igrali proti eni od tretjeuvrščenih ekip. V zadnjem krogu skupinskega dela so bili boljši od Albanije z 1:0. Drugo mesto je zasedla Italija, ki je v zadnjem krogu skupinskega dela remizirala 1:1 s Hrvaško.

569
90 SEK