Niste uspeli kupiti vstopnice Slovenija – Portugalska? Tu je novo upanje za vas

29. jun. 2024, ob 10.38
Posodobljeno pred 20 dnevi
255
60 SEK

Vstopnice za omenjeno tekmo so v tem trenutku še na voljo.

LJUBLJANA – Evropska nogometna zveza (UEFA) je včeraj, kot napovedano, v prodajo sprostila 6.000 vstopnic za slovenske navijače za tekmo osmine finala UEFA evropskega prvenstva med Portugalsko in Slovenijo, poroča Nzs.si.

Jasna pravila
 
V prvi fazi prodaje so lahko vstopnice kupili tisti, ki so za skupinski del UEFA evropskega prvenstva uspeli z nakupom vstopnice preko UEFA portala ter se tudi sami udeležili ene od treh tekem slovenske reprezentance. Vsi, ki so izpolnjevali omenjena dva pogoja, so prejeli povabilo in dostop do nakupa.

Vstopnice so še na voljo
 
V drugi fazi prodaje pa je UEFA omogočila nakup vsem, ki so se na UEFA portalu opredelili kot podporniki Slovenije. 
 
Vstopnice za omenjeno tekmo so v tem trenutku še na voljo. Vsem tistim, ki vam vstopnice ni uspelo kupiti, svetujemo, da spremljate UEFA portal tudi v naslednjih dneh, saj se bodo v prosto prodajo, ki je namenjena vsem udeležencem UEFA evropskega prvenstva, sproščale morebitne preostale vstopnice, prvotno namenjene drugim skupinam.

Obenem še enkrat poudarjamo, da vstopnice za vse tekme UEFA evropskega prvenstva trži izključno UEFA, NZS le pomaga pri posredovanju informacij, vključno z opominjanjem navijačev, da si vstopnice zagotovijo pri uradnem in legitimnem viru.

Pripravil: Nadlani.si, Nzs.si
Foto: Nzs.si

255
60 SEK