• C Novo mesto
  • 20:08
  • Čet, 30.06.2022

Rokometno obarvan konec tedna

Rokometni klub Sevnica danes, s pričetkom ob 16. uri, v sevniški športni dvorani organizira tradicionalni Turnir spominov, letos že 43. po vrsti. Gre za turnir, posvečen vsem nekdanjim igralcem, ki so v bogati zgodovini sevniškega rokometa pustili pomemben pečat.

SEVNICA – Na turnirju bosta poleg članov Rokometnega kluba Sevnica sodelovali še ekipi iz Ivančne Gorice in Ribnice. Jutri se bo rokometno dogajanje nadaljevalo z zaključkom Šilčevega memoriala, saj se ekipam v Sevnici pridružijo še tri ekipe s turnirja v Škofji Loki. Ekipe bodo med seboj odigrale tekme za končno razvrstitev.

Rokometni klub Sevnica se sicer intenzivno pripravlja na novo sezono. Osrednji cilj je potrditi lansko uvrstitev članske ekipe na 6. mesto v prvi državni ligi. Želeni cilji so, kot pravijo v klubu, dosegljivi predvsem skozi delo z lastnim podmladkom, postopnim vključevanjem doma vzgojenih igralcev v člansko ekipo za tekmovanja na najvišjem nivoju ter vzgojo igralcev za potrebe slovenskih rokometnih reprezentanc.

Občina Sevnica

 

e-bike