»Schumacherjeva družina laže že 10 let, čas je za resnico«

20. jul. 2022, ob 11.06
10
100 SEK

Willy Weber, človek, ki je skrbel za kariero Michaela Schumacherja, trdi, da ga je družina legendarnega voznika po Michaelovi smučarski nesreči zavrnila in jih obtožil laganja o zdravstvenem stanju sedemkratnega svetovnega prvaka formule 1. Legendarni dirkač formule 1 se je, spomnimo, leta 2013 ponesrečil na smučanju v francoskih Alpah, ko se je spuščal po neoznačenem delu proge v letovišču Meribel in izgubil nadzor nad smučmi, padel ter z glavo udaril v skalo. Takoj po nesreči so ga v kritičnem stanju s helikopterjem prepeljali v najbližjo bolnišnico. Prestal je dve operaciji, nato pa so ga dali v umetni komo, da bi ohranili čim več možganskih funkcij. Junija 2014 je Schumacher prišel iz inducirane kome, njegova tiskovna predstavnica pa je potrdila, da sliši in se odziva na dotike.

»Same laži«

Takrat so sporočili tudi, da Schumacher zapušča bolnišnico v Grenoblu in okrevanje nadaljuje na svojem domu ob Ženevskem jezeru. Njegova žena Corrina in ostali člani družine pa še danes ne želijo govoriti o Michaelovem stanju, zato je to ustvarilo veliko površnih informacij. »Corrino sem poskušal kontaktirati več stokrat. Ni mi odgovorila. Poklical sem tudi Jeana Todta, ki mi je rekel, naj ne grem v bolnišnico, naj počakam, ker je prezgodaj. Ko sem naslednji dan poklical, se ni nihče oglasil . Nisem pričakoval takšnega obnašanja in še vedno sem jezen zaradi tega. Odrinili so me na stran, češ da je bilo prezgodaj in zdaj je prepozno. Minilo je devet let. Čas je, da povedo resnico,« je dejal Weber.

Tedenski horoskop za vse znake od 22. do 28. julija
Teden je hitro naokoli, tedenski horoskopi si v taki vročini prehitro sledijo, a tako je. Ko smo gledal celotno astrologijo leta 2024, smo videli, da se bo poleti zgodil velik premik, tako na osebni

»Lahko bi razumel, kakšna je bila situacija, ko se je to zgodilo, navsezadnje sem vedno naredil vse, da zaščitim Michaelovo zasebno življenje. Toda od takrat od njih nisem prejel nič drugega kot laži,« je dodal.

Michael Schumacher je sedemkratni svetovni prvak. Uradna stran Formule 1 ga je proglasila za statistično najboljšega dirkača v zgodovini Formule 1. Prav tako je prvi Nemec, ki je osvojil naslov prvaka v Formuli 1 in ima velike zasluge za popularizacijo Formule 1 v tej državi. Schumacher je bil proglašen za prvega športnika miljarderja z letnim zaslužkom tudi 100 milijonov dolarjev.Leta 2006 je bil v anketi FIE s strani gledalcev razglašen za najpopularnejšega dirkača, med drugim navaja wikipedia.

N. D.; Foto: yotuube

10
100 SEK