Šef Dallasa izpulil pivo iz Dončićevih rok, scena šokira

31. maj. 2024, ob 09.30
Posodobljeno pred 24 dnevi
33
60 SEK

Finley je diskretno izmaknil pločevinko piva Luki iz rok. Dončić je bil šokiran, a rekel ni nič.

MINNEAPOLIS – “Prvi nastop v finalu mi ogromno pomeni. To ni bila lahka pot, ampak tukaj smo. Seveda še nismo rekli zadnje, zmagati moramo še štirikrat,” je po prvi uvrstitvi v veliki finale lige NBA dejal 25-letni Luka Dončić, ki je po tekmi proslavil naslov tudi z očetom. Saša Dončić je prišel v Minneapolis, po tekmi pa sta pred garderobo pila z Luko pivo. Na to sceno pa je naletel Michael Howard Finley, tudi podpredsednik Dallasa. Finley je diskretno izmaknil pločevinko piva Luki iz rok. Dončić je bil šokiran, a rekel ni nič.

Danes smo pisali o tem:

Dončić pa ni izstopal le s svojim košarkarskim znanjem. Novi kralj Zahoda se je izkazal tudi za kralja ‘trash talka’. Na sovražno vzdušje v Minneapolisu se je odzval z navijanjem in izzivom 19.000 gledalcev v Target Centru po koših. Viralna scena je, kako se je po zadetku obrnil k navijačem Wolvesov in vzkliknil: “Kdo zdaj joka, mamo vam je***?!”

Dončić šokiral Snoop Dogga: Kdo zdaj joka, mater vam je*em?! (nadlani.si)

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona X

33
60 SEK