Slovenski trener pred kamero zajokal ob misli na pokojnega brata, včeraj bi praznoval rojstni dan

21. mar. 2024, ob 06.22
Posodobljeno pred 2 mesecema
26
100 SEK

Še pred tekmo je bil Kešelj na pokopališču, kjer je bratu v spomin prižgal svečo, potem pa se odpravil na tekmo.

NOVO MESTO – „Zelo sem zadovoljen glede na kratek čas za pripravo. Imeli smo manj kot 48 ur, kar se je tudi poznalo na parketu. Imeli smo težke noge, bili smo praktično brez treninga. Ritem je težek, v soboto nas čaka pomembna tekma v Laktaših. Naš cilj, da tekmo dobimo, smo izpolnili. Fantom se zahvaljujem za maksimalen pristop in jim čestitam. Zmaga je zame še bolj posebna, saj jo posvečam mojemu pokojnemu bratu, ki je igral za Ilirijo in bi danes imel rojstni dan,“ je po tekmi Krka – Ilirija povedal Igor Kešelj, pomočnik glavnega trenerja v Krki. Včeraj je Kešelj še drugič zapored vodil Krko, ker je Gašper Okorn kaznovan. Krka je v Ligi NKBM z 80:71 premagala Ilirijo.

Pred tekmo k bratu na pokopališče

Kot je že povedal Kešelj v izjavi po koncu tekme, mu včeraj ni bilo lahko. Njegov pokojni brat Zoran bi slavil rojstni dan, v rani mladosti pa je bil Zoran prav član Ilirije. Še pred tekmo je bil Kešelj na pokopališču, kjer je bratu v spomin prižgal svečo, potem pa se odpravil na tekmo. V izjavi po tekmi ni skrival čustva, niti solza….

Usodna nesreča avgusta 2023

„Moj motiv je moj pokojni brat Zoran. Igral je v vseh mlajših reprezentančnih selekcijah, kjer je bil skupaj z Benom Udrihom. Ko je umrl, sem pri sebi sklenil, da če njemu ni uspelo, pa bom za oba skušal nekaj narediti sam,“ je Kešelj že pred pojasnil, zakaj se je sam zapisal košarki. Njegov brat je tragično umrl avgusta 2003 na cesti med Krškim in Brežicami, zanj je bilo usodno trčenje s tovornjakom.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

„Hudo je bilo… Zelo sva si bila blizu, prava brata v tem pomenu besede sva bila. Njegova nesreča me je sezula… Saj niti ne znam povedati….  Hvaležni pa bomo večno Igokeji, ki nam je takrat stala ob stran,“ še dodaja Kešelj. Njegov pokojni brat Zoran je bil mesec dni član Igokeje, kjer so ga vsi spoštovali in imeli zelo radi…

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona

26
100 SEK