To je slovenski navijač Janez, ki je sinoči poljubil Ronalda, tako kazen je dobil

27. mar. 2024, ob 07.30
Posodobljeno pred 2 mesecema
114
80 SEK

Preskočil je ograjo in stekel do Cristiana Ronalda

LJUBLJANA – V prvem polčasu prijateljske tekme med Slovenijo in Portugalsko v Stožicah je tekmo za kratek čas prekinil navijač. Preskočil je ograjo in stekel do Cristiana Ronalda, pred prihodom varnostnikov je izkoristil priložnost za slikanje s Portugalcem.

Dve uri prej na štadionu

„Tak plan sem imel že leta 2020, ko bi bila morala biti tekma Slovenija – Portugalska. A je zaradi COVID-19 tekma odpadla, sam pa sem se pripravljal naprej,“ je za Radio 1 danes zjutraj povedal navijač Janez, ki si je včeraj izpolnil svoje sanje.

“Ronalda smo spravili v Hotel Grand Plaza, jutri pa lahko odpotuje v Savdsko Arabijo!” (nadlani.si)

„Vse sem načrtoval. Dve uri pred tekmo sem bil na štadionu, obut sem bil v tekaške čevlje, bil sem hitrejši od redarjev. Vem, da nisem naredil dobre stvari, a drugače ni šlo,“ je nadaljeval Janez.

Neuradna kazen

„Vedel sem, da moram Ronalda ujeti v 1. polčasu, saj bo kasneje zamenjan. Čakal sem moment, da bo na sredini terena, niti v obrambi, niti v napadu. To sem dočakal,“ nadaljuje Janez.

„Povsem umirjeno sem prišel do njega. Vedel je, da mu nič nočem. Naredil sem selfi in ga poljubil! Zakaj poljub? Ker ga zelo cenim in spoštujem, pa izredno hvaležen sem mu za vse,“ je Janez za Radio 1 pojasnil, kako je poljubil Ronalda.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

„Malce me je bilo strah, sem pa se pripravil na posledice. Tudi to, da bom kje pristal na kakršenkoli način… Kazen sem dobil, o njej ne bom govoril,“ pa je Janez Denisu Avdiću pojasnil, kakšne so bile posledice. Po neuradnih podatkih je Janez dobil tudi 1200 evrov kazni.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona Radio 1

114
80 SEK