Utrujeni in poškodovani Luka Dončić ni zmogel

29. apr. 2024, ob 06.39
71
70 SEK

Dallas je izredno slabo začel tekmo – v 2. četrtini je zaostajal za 31 točk (24:55), potem pa do konca polčasa prišel na 49:66.

DALLAS – Luki Dončiću in ekipi se ni izšlo. Dallas je doma s 111:116 izgubil 4. tekmo končnice proti Clippersom, ki so tako poravnali rezultat, serija pa se seli v Los Angeles, kjer bo 5. tekma v petek zjutraj. Napredovala bo ekipa, ki bo prej zbrala štiri zmage.

Luka Dončić ni imel najboljšega večera, njegov nastop je bil zaradi udarca v koleno na prejšnji tekmi pod vprašajem. Ker je prestal ogrevanje, je potem le zaigral. Njegova statistika je vnovič izjemna: 29 točk in po 10 skokov in podaj. Senco na vse skupaj pa meče met za tri: devet poizkusov in en zadeti.

Dallas je izredno slabo začel tekmo – v 2. četrtini je zaostajal za 31 točk (24:55), potem pa do konca polčasa prišel na 49:66.

Prvo ime domače ekipe je bil izvrstni Kyrie Irving, ki je dosegel kar 40 točk in prispeval ključne točke in energijo, da je Dallas goste ujel in celo povedel 105:104. Temu je sledila minuta odmora gostov, po kateri je spet zablestel James Harden, še prej pa je trojko zadel Paul George.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona X

71
70 SEK