VIDEO: Tina Gaber in Robert Golob, utrinki iz tekme NBA

17. jun. 2024, ob 22.12
219
60 SEK

Robert Golob in Tina Gaber sta se udeležila tekme, ki se je odvijala v Dallasu, kjer je Luka Dončić igral za ekipo Dallas Mavericks. Obisk visokih gostov iz Slovenije je bil deležen posebne pozornosti, saj je Dončić ena največjih športnih zvezd, ki jih je Slovenija kdaj imela, in njegovi nastopi v NBA so redno spremljani tudi v domovini.

Predsednik vlade in njegova partnerka sta na svojih družbenih omrežjih delila posnetke in fotografije iz dogodka, kar je omogočilo javnosti, da si ogledajo delček njune izkušnje. Na posnetkih je bilo mogoče videti navdušenje para ob spremljanju igre, njuno srečanje z Luko Dončićem po tekmi ter nekaj utrinkov iz zakulisja. Golob je ob tem poudaril, kako pomembno je podpirati slovenske športnike in kako ponosen je na Dončićeve dosežke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Obisk NBA tekme in srečanje z Luko Dončićem je bil za Roberta Goloba in Tino Gaber zagotovo nepozaben dogodek, ki je še dodatno okrepil vezi med slovensko politiko in športom. Njuna gesta podpore Dončiću je pokazala, kako pomembno je spodbujati športnike, ki ponosno predstavljajo Slovenijo na svetovnem odru.

Priprava: NaDlani
Vir: Instagram

219
60 SEK