„Vsi smo čakali naprej od 12:35, dobili pa prst v rit na suho…. Kje so te karte?”

16. feb. 2024, ob 13.02
Posodobljeno pred 2 mesecema
64
110 SEK

Naval je bil izjemen: pri Eventimu so povedali, da je bilo v danem trenutku na strani, z željo po nakupu, tudi po 14.000 posameznikov. Vsak je lahko kupil po šest vstopnic, najcenejše so stale 35 evrov, najdražje več kot 1000.

LJUBLJANA – „Vsi smo čakali naprej od 12:35, osveževal vsako sekundo, dobili pa prst v rit na suho…. Kje so te karte, nimam pojma,“ je le eden od razočaranih posameznikov, ki včeraj ni uspel do vstopnic za ogled poslovilne tekme Gorana Dragića. Košarkarski spektakel bo v soboto, 24.8., v ljubljanski dvorani Stožice.

Ogorčeni navijači

„Povsod je korupcija, zakaj pa ne bo bilo tako tudi v športu. Daj je vendar v Sloveniji. Žal mi je, da je tako in sramota na stoto potenco,“ je dodal še en razočaran navijač, tretji pa je pristavil: „#Od lumpov lumpi. Zahtevaj poimensko kdo jih je kao kupu.“

Izjemno zanimanje

Kot je javilo podjetje Spontanzo, ki pripravlja poslovilno tekmo, je nekaj manj kot 10.000 vstopnic pošlo v pičlih je bilo prodanih v desetih minutah. Naval je bil izjemen: pri Eventimu so povedali, da je bilo v danem trenutku na strani, z željo po nakupu, tudi po 14.000 posameznikov. Vsak je lahko kupil po šest vstopnic, najcenejše so stale 35 evrov, najdražje več kot 1000.

Je pa Matej Avanzo, direktor Spontanza, povedal, da ob peščica vstopnic na voljo še v avgustu, tik pred tekmo, na kateri bo danes 37-letni Goran Dragić tudi uradno sklenil svojo športno pot.

Večjo dvorano bi

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

“Rabimo večjo dvorano. Izjemno sem počaščen in ponosen, da so vstopnice za mojo poslovilno tekmo pošle v tako hitrem času in da je za dogodek Night of the Dragon tako veliko zanimanja. Hvala vsakemu posebej, ki se je odločil za nakup in s tem izkazal tudi svojo dobrodelnost. Hkrati mi je izjemno žal za vse tiste, ki so potrpežljivo čakali na vstopnico, a na koncu ostali praznih rok. Če bi lahko, bi zagotovil mesto prav vsakemu, a bi za to potrebovali pet Stožic ali še več. Dogodka se z vsakim dnem bolj veselim in komaj čakam, da pride 24. avgust,“ pa se je iz ZDA javil Goran Dragić.

Ob tem povejmo še to: celoten izkupiček od prodaje vstopnic bodo organizatorji dogodka namenili v dobrodelne namene: Botrstvu v športu pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje in Fundaciji Goran Dragić.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

64
110 SEK