Zlorabili Dončića, nasedla tudi slovenska poslanka Mojca

04. apr. 2024, ob 07.45
Posodobljeno pred 2 mesecema
32
70 SEK

V rokah ima bel list, na njem pa napis: „Osvobodite Palestino“.

LJUBLJANA – V podporo Palestini se oglašajo številni. Tako se je na Facebooku pojavila fotografija našega košarkarskega asa Luke Dončića. V rokah ima bel list, na njem pa napis: „Osvobodite Palestino“. Objavo je delila tudi poslanka Mojca Šetinc Pašek, po njeno objavo pa so se oglasili številni.

Pojasnil je

„Fotomontaža … Saj ne, da se Luka ne bi javno izpostavil za to – a se noben igralec v NBA ne sme, jim tako piše v pogodbah. Na pravi fotografiji sicer piše 73, njegov rekordni strelski dosežek na tekmi proti Atlanta Hawks,“ je poslanko in vse, ki so zadevo delili ali všečkali, podučil eden od uporabnikov Facebooka in tudi poznavalec razmer v Ligi NBA.

Original objava:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Prejšnji mesec Franci Kek

V Kopru je minuli košarkarska reprezentanca Slovenije v 2. krogu kvalifikacij za EP v košarki z 88:79 premagala Izrael. Pred tekmo in v dvorani je bilo kar nekaj protestnikov, ki si podprli Palestince, s katerimi je Izrael v vojni moriji…. Protestniki menijo, da Slovenija ne bi smela igrati tekme proti Izraelu. Med polčasom je na na parket vdrl tudi eden izmed podpornikov Palestince. To je bil zvezdnik skritih kamer, tudi nekdanji politik Franci Kek, ki je imel na sebi črno bel palestinski šal, šel je na kolena in se priklanjal.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

32
70 SEK