• C Novo mesto
  • 18:18
  • Sre, 12.06.2024

5 znakov, da ste dobri v postelji

Povsem normalno je, da se sprašujete, če vaš partner misli, da ste dobri ali slabi v postelji in če uživa v seksu z vami. Dandanes je namreč zelo pogosto, da ne upamo povsem odprto in iskreno govoriti o svoji seksualnosti, zato marsikatere stvari ostanejo neizrečene.

V večini primerov se pri seksu posvečamo zvokom partnerja ali partnerke, obrazni mimiki in gibanju telesa. Vendar pa se ne zavedamo, da so ravno te stvari pogosto izven nadzora, zato se v resnici nima smisla ukvarjati z njimi. Berite dalje in se naučite nekaj o subtilnih znakih, ki vam bodo dali jasen odgovor, da si ne boste po nepotrebne povzročali preglavic.

Uživa v seksu z vami, če je seks reden.

Vendar pa to ne pomeni, da če ste imeli avanturo za eno noč, da tisti osebi niste bili všeč. Takrat preprosto druge okoliščine niso dopustile rednih srečanj. Lahko pa ste prepričani, da če z nekom večkrat doživljate erotične užitke, potem je vaš spolni partner zagotovo navdušen nad vami in se z veseljem vrača k vam.

Po koncu se crkljata.

Če se moški po seksu z vami crklja in pogovarja o intimnih stvareh ali življenjskih izkušnjah, potem je to zelo dober znak, da je v seksu užival. Če nekdo v seksu ne uživa, se te osebe več ne želi dotikati, zato se nežnim dotikom izogne.

Pri seksu ste samozavestni.

Samozavest je zelo pomemben dejavnik pri spolnosti. Lahko ste zelo gibčni, vzdržljivi in imate burno domišljijo, kar vas naredi odlične kandidatke za erotične boginje, vendar pa če niste samozavestni v postelji, ne boste privlačni. In ravno to je tisto, kar ključno vpliva na doživljanje užitka in zadovoljstva.

Preizkuša nove položaje.

Če se nekdo nauči novih položajev ali pa predlaga drugačno predigro ali pa drugačen celoten scenarij, potem vas več kot očitno želi navdušiti in na vas pustiti vtis. Moški so že naravno bolj tekmovalni in če si vzamejo čas, da načrtujejo vaše naslednje srečanje, potem se zagotovo zavedajo, kako edinstveni ste.

Ni predlagal nobenih sprememb.

Pogosto se zelo ne-radi pogovarjamo o avanturah pod rjuho, čeprav je to zelo dobrodošlo in koristno za zdrav odnos. Pomembno je, da izrazimo, ko nam kaj ni všeč ali pa da nekaj pohvalimo, če nam je všeč. In če moški že dolgo časa ni imel nobenih predlogov za spremembo, potem ste lahko prepričani, da v seksu z vami uživa.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash