• C Novo mesto
  • 13:31
  • Pet, 19.04.2024

Prisluhnite temu, kar vam sporočajo angelske karte

Kaj so angelske karte? Z njimi vedeževalka opravi angelsko vedeževanje, bolj konkretno s pomočjo teh kart doseže stik z vašimi angeli, ki vam pomagajo in stojijo ob strani. Angeli so tu prav za vas, le prositi jih morate za pomoč in se jim potem za dobro opravljeno delo tudi zahvaliti. Zavedati se morate, da so angeli vaši varuhi, ki vas ne bodo nikoli zapustili. Ko boste na tleh, vam bodo ob vaši prošnji priskočili na pomoč.

Angelske karte

V večini ljudi že sama beseda angel povzroča zelo prijetne občutke, saj se ob misli na angele počutijo pomirjeno in varno. Ljudje že od nekdaj pripovedujejo zgodbe, kako so jih angeli zaščitili ter obvarovali celo pred smrtjo. Zato je človek začel iskati različne možnosti, kako stopiti v stik z angeli ter se z njimi povezati. Angelske karte niso nekaj novega, so pravo starodavno orodje, ki ga uporabljamo za prerokovanje. Te karte nam ob pravilni uporabi nudijo vpogled in jasne odgovore na naša vprašanja – preko angelov, seveda.

Zavedati se morate namreč, da se nam prav vsaka stvar v življenju zgodi z določenim namenom in razlogom. Tudi vsaka angelska karta, ki jo povlečemo iz kompleta, pride do nas s posebnim razlogom in prinaša sporočilo angelov. Angeli so tu, ker nam želijo pomagati in angelske karte so najboljši način, kako angele zaprositi za pomoč.

Angelske karte so več kot odličen pripomoček za razvijanje naše intuicije. Da ne bo pomote – angeli nam ne napovedujejo prihodnosti, pomagajo pa nam, da trenutni položaj vidimo še iz druge perspektive. Pomagajo nam bolje razumeti, zakaj smo se znašli v določenem položaju in kaj moramo spremeniti na sebi, da se bo stanje izboljšalo. Na ta način bomo bolje spoznali sebe in se bolje razumeli. Angelske karte spet prebudijo otroka v nas in so odlično darilo za vse; tudi za tiste, ki jih angeli še ne zanimajo.

Angelske karte in čiščenje

Angelske karte

Vsak nov komplet angelskih kart je že pred prvo uporabo potrebno očistiti vseh morebitnih negativnih energij. Te energije lahko karte vsrkajo na poti od mesta izdelave pa vse do nas. Resnica je takšna, da so angelske karte zelo zelo občutljive prav na vse vrste energij, zato je izredno pomembno, da jih redno čistimo. Angelske karte očistimo tudi takrat, ko jih v roke vzame neka druga oseba ali pa takrat, ko naša vprašanja ne dobijo več dovolj jasnih odgovorov. Takrat pride do tega, da so angelske karte preobremenjene s preveč energije. Kako očistimo angelske karte? Podržimo jih v rokah in poprosimo angele, da karte očistijo vseh tistih energij, katerih temelj je strah. Po čiščenju pa je potrebno angelske karte še blagosloviti.

Angelske karte in blagoslavljanje

Blagoslavljanje angelskih kart je prav tako zelo pomemben postopek. Prav vsake karte v kompletu se moramo nežno dotakniti in vanje vnesti svojo pozitivno energijo. Angelske karte nato razpremo v višini srca in jim z miselno prošnjo dodamo poseben namen. Tako lahko angele poprosimo, da prinašajo blagoslov prav vsem, kij jim bomo pomagali, pa tudi nam. Po tem koraku sledi še zaščita angelskih kart.

Angelske karte in njihova zaščita

Angelske karte

Poudarimo naj, da je zaščita angelskih kart izrednega pomena. Z zaščito se prepreči, da bi angelske karte vsrkale energijo strahu, ki prihaja od vas ali od druge osebe. Angelske karte zaščitimo tako, da prikličemo nadangela Mihaela. Le-ta vedno pomaga vsakemu, zato kakšne posebne priprave ali veščine niso potrebne. Bodimo le duhovno odprti, iskreni in zaprosimo za njegovo zaščito. Poprosimo ga tudi za to, da bomo angelske karte uporabljali le s pomočjo ljubezni in modrosti.

Angelske karte kot pomoč v našem življenju

Ko smo opravili tako čiščenje kot tudi blagoslavljanje in zaščito angelskih kart, lahko začnemo spoznavati angelske karte. Pričnimo jih brati in pridobivati odgovore na svoja vprašanja. Pri tem naj zapišemo še to, da morajo biti vprašanja čim bolj jasna, saj bodo le tako točni tudi odgovori. Vprašanja za angelske karte oziroma angele lahko izrečemo kar v svojih mislih, saj nam jih angeli še kako dobro berejo.

Angelske karte

Medtem ko mešamo angelske karte, zaprosimo angele za njihovo pomoč in vodstvo, saj bodo le tako odgovori na vprašanja natančni. Nato karte razgrnemo, ozadje kart naj bo zgoraj, tako da ne vidimo sporočil. Iz razgrnjenega snopa kart izvlečemo 3 karte. Položimo jih po zaporedju iz leve proti desni. Ne bojmo se, da bomo pri polaganju kart storili kakšno napako. Zakon privlačnosti bo namreč poskrbel, da bomo vedno izbrali pravo karto (karte). Karto, ki ima za nas pomembno sporočilo. Hkrati bodimo pozorni na vsako vizijo, besedo ali misel, ki jo ob izvleku določene karte zaznamo, saj se v njih skriva sporočilo angelov za nas.

Kaj nam karte sporočajo? Prva karta nam prikazuje vzrok za nastalo situacijo, o kateri smo povprašali angele. Druga karta opisuje to, kako ukrepati, da bomo zase storili čim več dobrega. Tretja karta pa nam prikazuje končni rezultat, ki ga bomo dosegli, če bomo sledili navodilom angelov.

Naj angelske karte postanejo eden od pripomočkov v vašem življenju. Prepričani smo, da vam ne bo žal, da ste jih uporabili. Vabimo vas tudi, da se udeležite kakšne delavnice, kjer vam bodo delo s kartami predstavili izkušeni bralci angelskih kart

Pripravila: Monika M.

Prisluhnite temu, kar vam sporočajo angelske karte
1 od 1
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.