• C Novo mesto
  • 06:45
  • Pet, 27.01.2023

Brutalni razlogi, zakaj nista postala par, ampak je ostalo le pri romanci

Že več tednov ali celo mesecev se družite z moškim, s katerim se zmeraj zabavate. Niste prepričani, kakšna čustva ima on do vas oziroma če jih sploh ima, saj se izogibate pogovoru o vajinem odnosu. V današnjem svetu, ko je vedno več neobvezujočih razmerij, je težko določiti, kdaj ste z nekom resen par in kdaj le zabavna romanca. Zavedajte pa se, da če si moški želi biti z vami, bo vse naredil za to. Poglejmo, zakaj niste nikoli postali njegova punca, ampak ste ostali neobvezujoča prijateljica.

  1. Dovolili ste, da razvije idejo o neresni zvezi.

V svojem vedenju je bil precej pasiven, zato ste mu pomagali peljati odnos na višji nivo. Ali pa sta se morda spoznala preko prijateljev, kar je olajšalo vajino začetno spoznavanje. Morda v tistem času tudi vi niste iskali resne zveze. Ne glede na razlog, ste se spustili v odnos, ki ne temelji na navezanosti in predanosti, ampak na fizični privlačnosti in zabavi.

  1. Nikoli mu niste povedali, kaj si želite.

Želeli ste biti izjemna ženska, ki nanj ne izvaja nobenega čustvenega pritiska in ste se preprosto prepustili zabavi in dogodivščinam, vendar pa ste kmalu pričeli razvijati čustva do njega. In ko ste prišli do te točke, mu tega več niste upali omeniti. Če mu ne boste jasno povedali, kaj čutite in kaj si želite od vajinega odnosa, boste za vedno obtičali na istem mestu.

  1. Ignorirali ste znake, da je čustveno nedostopen.

Ste morda opazili, da po čudovitem skupnem večeru ni nikoli prespal pri vas, ampak se je pozno ponoči (ali zgodaj zjutraj) vrnil domov? Nikoli niste šli na pravi zmenek, ker sta se vedno takoj dobila v vašem stanovanju? Ni z vami nikoli delil podrobnosti o svojem dnevu in skrbi, ki ga pestijo? Vse to so znaki, da je moški trenutno čustveno nedostopen.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Pexels