• C Novo mesto
  • 19:06
  • Sre, 12.06.2024

Če moški počne te stvari, vas ima za norca

Ste že kdaj prišli domov z zmenka in ste se počutili kot popolna tepka in vam ni bilo povsem jasno, kje točno se je zalomilo in zakaj se počutite povsem ponižano ali razočarano? Več kot očitno ste zgrešili opozorilne znake, ki jih je oddajal, verjetno se sploh niste zavedali, na kaj morate biti pozorni. Če tega niste že sami doživeli, ste pa skorajda zagotovo že videli kaj takega pri kateri od vaših prijateljic ali sorodnic. V tem članku vam zato razkrivamo nekaj opozorilnih znakov, ki nakazujejo na to, da vas moški ne jemlje resno in da z vami ne načrtuje resnega razmerja. To ne pomeni, da je slab človek ali da vas namerno želi prizadeti, vendar pa si preprosto ne želi enake vrste razmerja kot vi.

Jasno vam pove, da ne išče resnega razmerja, vendar se vi vseeno videvate z njim.

Končno dočakate prvi zmenek z moškim, ki ima mnogo lastnosti, ki vas privlačijo in ki se zdi popoln za vas. Vendar pa vam že na začetku pove, da išče le romanco ali pa dobro družbo, ne pa resnega razmerja. V upanju, da si bo premislil, vseeno redno hodite z njim na zmenke in čakate, da si bo premislil. To je na žalost ena izmed največjih napak s strani žensk, saj je praktično nemogoče, da bo spremenil svoje mnenje.

Osvaja vas, vendar vas ne povabi na zmenek.

Spoznali ste ga v telovadnici, službi ali pa na avtobusu in se zmeraj spogleduje z vami ter vas osvaja na najrazličnejše načine, vendar pa vas nikoli ne povabi na kavo. Vedno je vesel, da vas vidi in z veseljem koketira z vami, vendar pa ne naredi odločilnega koraka, kar je jasen pokazatelj, da za vas ni zainteresiran. Če si želi razmerja z vami, vas bo zagotovo povabil ven.

Pravi, da še nikoli ni bil zaljubljen.

Nikar ne mislite, da boste vi tisti, ki boste to dejstvo spremenili in mu zmešali glavo. Takšni moški so zelo nevarni, saj hitro postanejo vaš ljubezenski projekt in vso energijo namenjate temu, da osvojite njegovo srce in ga naučite ljubezni. Zavedati se morate, da je glavna težava v njem in ne v vas in da če se ne želi zaljubiti, se tudi ne bo. Zato nikar ne posvečajte svoje življenjske energije in časa moškemu, ki ima okoli sebe zgrajen zid pred čustvi in resnim razmerjem.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash