• C Novo mesto
  • 01:09
  • Pet, 31.03.2023

Edinstvene in romantične ideje za letošnje valentinovo

Ne glede na to, če ste samski ali ste v razmerju, imamo za vas nekaj odličnih idej, kako lahko preživite letošnje valentinovo. Praznujete ga lahko povsem sami, s prijatelji, s partnerjem ali s partnerko ali pa praktično s komerkoli, ki ga imate radi. Pomembno je, da ga preživite tako, kot si sami najbolj želite in da počnete stvari, ki vas osrečujejo. Nikar torej ne podlegajte umetno ustvarjenim družbenim normam in se prepustite svojim željam. Poglejmo si torej nekaj netipičnih načinov, kako lahko preživite čudovito valentinovo.

  • Pojdite v jazz klub

Poslušanje žive glasbe v zatemnjenem in umetniškem jazz klubu je preprosto in zelo intimno dejanje zabave ter samorazvajanja. Seveda si ob glasbi obvezno privoščite še dober cocktail in prigrizke. Prepustite se čarom profesionalnih glasbenikov in uživajte v dobri glasbi.

  • Spremenite svojo kopalnico v spa

Kaj je lepšega od romantičnega razvajanja v objemu lastnega doma. Lastno kopalnico lahko spremenite v spa z le nekaj dodatki. Prižgite svečke, dodajte svojo najljubšo glasbo in seveda si pripravite še napitek, ki vam ustreza. Lahko je to pomirjujoč čaj ali pa divji cocktail. Lahko pa vse skupaj dvignete še na višji nivo in sebi ali pa svoji ljubljeni osebi podarite še nov kopalni plašč ter par udobnih copat. Nato pa se prepustite razvajanju v domači kadi.

  • Načrtujte poseben pohod

Za tiste, ki ste ljubitelji planinarjenja, je morda normalno, da se večkrat vrnete na isto mesto ter se odpravite na enak pohod. Vendar pa na tako poseben dan nikar ne podoživljajte starih poti. Načrtujte nekaj povsem novega in edinstvenega. Na cilju si lahko privoščite še šampanjec ali pa vroč čaj. Prepustite se svoji domišljiji in si privoščite tisto, kar si najbolj želite.

  • Imejte zajtrk v postelji

Tak luksuz ne sme biti povezan samo s počitnicami, dopustom in hotelskim zajtrkom. Zbudite se nekaj minut prej, v kuhinji pripravite svojo najljubšo jed, nato pa se vrnite v spalnico, kjer pod toplo odejo in v udobju lastne postelje uživajte v zajtrku. Lahko ga pripravite za koga drugega ali pa le zase, v vsakem primeru je sreča zagotovljena.

  • Ponovite vajin prvi zmenek

Pojdite v isto restavracijo ali na isto mesto, kjer ste prvič uživali v družbi drug drugega. Obujajte spomine na vaše prve vtise o drug drugem in se zabavajte ob zgodbah iz preteklosti. Enako lahko naredite s prijatelji.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash