• C Novo mesto
  • 12:54
  • Ned, 14.04.2024

Fizična aktivnost, v kateri najbolj uživate glede na svoj horoskop

Šport in fizična aktivnost igrata pomembno vlogo v življenju vsakega posameznika. Aktivni slog življenja namreč prinese velik pozitivnih vplivov na fizično zdravje, odganja stres in izboljšuje splošno dobro počutje ter samopodobo. Redno izvajanje fizične aktivnosti prinaša večje zadovoljstvo in več energije. Če nikakor ne najdete vadbe oziroma oblike fizične aktivnosti, ki bi vam ustrezala, hitro pokukajte, kaj pravi astrologija.

Vodnar: kolesarjenje

Vodnarji obožujejo napornejše adrenalinske športe, zato je kolesarjenje kot nalašč zanje. Zelo bodo uživali tudi v bungeee jumping ali skokom s padalom.

Oven

Ovni so zelo tekmovalni ljudje, ki bodo najbolj uživali v športih, kjer imajo nasprotnika. Lahko so to igre z žogo, boks ali tek na dolge razdalje.

noge

Tek je lahko odličen način za nabiranje kondicije in sprostitev.

Rak

Raki najbolj uživajo v vadbah in športih, ki zajemajo še spiritualno ali estetsko vrednost. Surfanje ali supanje na morju, izvajanje joge v naravi jim bo zelo všeč.

Kozorog

Kozorogi potrebujejo nekaj, s čimer krepijo sami sebe in lahko napredujejo. Če ne napredujejo, hitro izgubijo interes. Morda bi bili zainteresirani za hokej, šah ali pa tek na dolge proge.

Dvojčka

Dvojčki so najboljši v športih, ki zahtevajo usklajevanje telesa in oči. Všeč so jim tako timski kot individualni športi. Morda odbojka, tenis, namizni tenis?

Lev

Levi bodo seveda najbolj uživali v športih, ki jih dajejo v središče pozornosti. Košarka, surfanje ali umetnostno drsanje je nekaj, v čemer običajno blestijo.

Tehtnica

Tehtnice niso preveč navdušene nad športnimi aktivnostmi in ne morejo razumeti, zakaj je nekdo tako predan športu. Svojo strast bi mogoče našle v gimnastiki, baletu, drsanju ali ritmični gimnastiki, kjer je potrebna tudi eleganca in ravnotežje.

šport

Kaj je pa vaša najljubša oblika fizične aktivnosti?

Ribi

Vodne aktivnosti, seveda! Ribe se najbolj domače počutijo ravno v vodi, zato naj si omislijo plavanje, potapljanje, snorkljanje, surfanje, veslanje …

Strelec

Nekaj je na tem, da strelci radi ciljajo tarče, zato bodo verjetno uživali v pikadu in celo streljanju. Všeč pa jim bo verjetno tudi badminton, tenis in namizni tenis.

Škorpijon

Čeprav škorpijoni ponavadi niso športni navdušenci, pa jim bodo všeč razburljivi športi, kot so plezanje, rafting na deroči vodi, potapljanje …

Bik

Biki so najboljši v vzdržjivosti in samokontroli, zato so v tem znamenju rojeni številni odlični športniki. Poskusijo naj morda s tekom, nogometom, dvigovanjem uteži.

Devica

Device dojemajo fizično aktivnost kot del življenja in ključ do zdravja. Najraje imajo šport, ki je del vsakdanjika – sprehode, pohodništvo, tek, kolesarjenje.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pexels