• 13.35C Novo mesto
  • 19:06
  • Sob, 24.10.2020

Horoskop za september: kaj nam prinašajo hladnejši dnevi?

Danes je 1. september, dan, ko se nostalgično oziramo po poletju, ki je za nami, vročimi dnevi in hladnim sladoledom. Pa vendar konec poletja še ni nujno razlog za dolge obraze – tudi september ima na zalogi mnoge vznemirljive obrate. Vas zanima, kaj horoskop za september prinaša vašemu znamenju?

Oven

Čeprav ste ovni po naravi pogosto neučakani in brzite novim dogodivščinam naproti, se poskusite ta mesec nekoliko kontrolirati. Pred sprejemanjem pomembnih odločitev vedno najprej globoko vdihnite in razmislite. Počasen tempo vas bo pripeljal do boljših rezultatov kot šprintanje. To je čas za delanje dolgoročnih načrtov, pa tudi za posvečanje sebi, svojemu telesu in zdravju. Odpravite se ven v naravo, lotite se fizičnih aktivnosti – vaše telo vam bo hvaležno. Poletje je bilo naporno, in zdaj je čas, da se posvetite sebi. (astrostyle.com)

September in prihajajoča jesen imata ogromno prednosti – narava se spreminja in umirja, in sprehod po parku ponuja odlično priložnost za sprostitev stran od vsakdanjega vrveža.

Bik

To je pomemben mesec za vas, ko pride do komunikacije, tako v govoru kot tudi pisne. Bodite pozorni na način, kako komunicirate z drugimi in prenašate svoje sporočilo, pa tudi na svojo motivacijo – kaj bi radi dosegli? Razmislite tudi, kaj vas drži nazaj pri uspešnem komuniciranju. To je pomemben čas za vas tudi na poslovnem področju, zato je pomembno, da tudi tam ne izgubite fokusa. (www.yearly-horoscope.org)

Dvojčka

Bodite previdni v svoji komunikaciji – čeprav se vam bo morda zdelo, da ste samo odkriti in podajate svoje mnenje, boste morda zveneli bolj strogo in obsojajoče, kot bi si želeli, kar bi lahko kasneje obžalovali. Sicer boste želi sadove za svoje trdo delo in uživali v uspehu; ta mesec se bo dogajalo toliko vznemirljivih stvari, da vam vsekakor ne bo dolgčas. (wisehoroscope.org)

Rak

September bo za vas čustveno zahteven mesec – zunanji opazovalci tega morda ne bodo videli, vendar boste občutili naval čustev. Vaša empatija bo na višku, ker se boste zavedali, da nikoli ne veste, kaj čutijo drugi. Naravno ste dobri poslušalci, zato vam ljudje pogosto zaupajo svoje težave, vendar ne smete pozabiti skrbeti tudi zase in za svoje mentalno zdravje. September bo za vas zelo produktiven mesec; nikar ne hitite, ko pride do praktičnih stvari – počasi in s premislekom boste dosegli več kot bi sicer. (www.skyhoroscope.com)

Lev

To je čas za pragmatični razmislek in ukrepanje, sploh na področju denarja. Prioritizirajte svoje obveznosti in ugotovite, kako lahko prihranite nekaj denarja. To ni primeren čas za impulzivne odločitve in nepričakovana tveganja, ampak bolj za sledenje konkretnim načrtom in ustvarjanje varnega zaledja in kapitala, ki vam bo prišel prav, ko ga boste potrebovali. Prva polovica septembra predstavlja dober čas, da ponovno premislite svoj življenjski slog in se lotite izkoreninjenja slabih navad. (astrostyle.com)

September je čas za nove priložnosti, regeneracijo in osebno rast.

Devica

To je čas, ko prekipevate od motivacije in navdiha, vendar imate morda težave z usmerjanjem vse te energije v konkreten cilj. Poskusite fokusirati svojo ambicioznost v konkreten projekt. To je čas, v katerem boste morali doseči ravnotežje med vašo čustveno in racionalno stranjo. Navadno vam uspeva delati načrte v skladu s svojo racionalno naravo, vendar tokrat to ne bo dovolj – morali se boste posvetovati tudi s svojim srcem in poslušati, česa si zares želi. (www.yearly-horoscope.org)

Tehtnica

To je mesec, ko si boste morda želeli poskušati nove aktivnosti s partnerjem, vendar se vsaj na začetku meseca varujte pred predlaganjem le-teh; obstaja velika verjetnost, da jih vaš partner oz. partnerka ne bo sprejel/-a z ekstatičnim navdušenjem, ki bi si ga želeli. Raje se vzdržite komentarjev, vsaj dokler ne mine prvi teden; po tem imate precej večje možnosti za uspeh in pozitivno reakcijo. (wisehoroscope.org)

Škorpijon

V tem mesecu lahko pričakujete pestro dogajanje tako na kariernem kot tudi na ljubezenskem področju, zato je pomembno, da se naučite, kako se umiriti v stresnem času; lahko npr. meditirate in delate dihalne vaje. Ne pozabite vlagati tudi v svoje zdravje; to je dober čas, da izboljšate svoje prehranjevalne navade in začnete jesti bolj zdravo, prav tako pa se splača lotiti tudi rekreativnih športnih aktivnosti. (www.skyhoroscope.com)

Strelec

Pred vami je ambiciozen mesec, v katerem boste zasledovali visoke cilje, zato je zelo pomembno, da ne izgubite svojega fokusa. Izogibajte se vsem motečim elementom in spravite lenarjenje pod nadzor. Morda vas bo presenetil nenaden dogodek na romantičnem področju –  morda boste prejeli sporočilo od bivšega partnerja ali pa boste v zvezi ponovno pogrevali star prepir. Ne prehitevajte, in se raje lotite stvari počasi – to je dober čas, da ugotovite, česa si zares želite. Pokurite odvečno energijo za delo na kreativnem projektu ali pa med fizično aktivnostjo. (astrostyle.com)

September je že tukaj – kaj pa horoskop napoveduje vašemu znamenju?

Kozorog

Sploh na začetku meseca boste čutili nov zagon, ki se ga splača izkoristiti za napredek na svojem področju dela. Po drugi strani bo tudi romantično področje zahtevalo vašo pozornost, pa naj gre za novo razmerje ali pa že utečeno. Za tiste, ki iščete novo razmerje, je to lahko zelo ugoden čas za spletanje romantičnih vezi; tisti v zvezi pa ne pozabite swojemu partnerju oz. partnerki posvetiti zaslužene pozornosti. (www.yearly-horoscope.org)

Vodnar

Ta mesec se boste počutili, kot da vam gre vse kot po maslu – uživajte v tem občutku, vendar ohranite pozornost in previdnost. Okrog 9. se boste morda počutili pretirano ekstravagantne, in poskusiti obrzdati svoje navdušenje, ki lahko vodi do nepotrebnih nakupov; okrog 21. se varujte impulzivnih izjav in dejanj na ljubezenskem področju. (wisehoroscope.org)

Ribi

September  bo za vas mesec, v katerem se boste počutili zelo previdne – bodite pazljivi, da vas ta previdnost ne bo ustavljala, ko pride do konkretnih dejanj. Če boste preveč premišljevali, se vam lahko zgodi, da na koncu ne boste storili ničesar, in to bi bila resnična škoda. To je dober čas, da razgibate svoj urnik s hobijem. Previdnost vam bo sicer dobro dela tudi pri fizični aktivnosti – ne pretiravajte s športom in ne precenjujte svoje moči.  (www.skyhoroscope.com)

Srečno!

A. K.

Vir informacij: astrostyle.com, www.yearly-horoscope.org, wisehoroscope.org, www.skyhoroscope.com

Vir fotografij: Unsplash