• C Novo mesto
  • 04:07
  • Pet, 02.06.2023

Izpovedi moških: največje napake pri oralnem seksu, ki jih delajo ženske

Pri oralnem seksu je zelo pomembno, da vemo, kaj lahko počnemo, prav tako pa je zelo pomembno vedeti, česar ne smemo početi. V spodnjem članku smo zbrali mnenja moških glede najpogostejših napak, ki jih ženske počnejo pri oralnem zadovoljevanju svojega partnerja.

Neustrezen oprijem je lahko tisti, ki uniči celotno doživetje. Če znate z rokami ustrezno čvrsto prijeti in izvajati pravilne gibe, potem vam z usti ni potrebno narediti skoraj ničesar, da bo doživel orgazem. Zavedajte se, da je vsak moški drugačen, zato je najboljše, da se s partnerjem pogovorita, kaj ima rad in česa nima, da lahko oralni seks prilagodite njegovim željam.
Prenežen oprijem je prav tako neustrezen. Če želite nekomu pričarati pravi užitek, morate uporabiti vsaj malo sile, da je vaš oprijem čvrst in samozavesten. Ne pozabite uporabiti lubrikanta ali pa sline, da zagotovite konstantno vlažnost ob drsenju vaših dlani oziroma ustnic.
Zobje nikoli niso ustrezni, zato poskrbite, da ustnico zavijete nad zobe in tako preprečite kakršnekoli poškodbe.
Izkazovanje lažnega zanimanja je ena izmed najmanj seksi stvari, ki jih lahko moški doživi s strani ženske. Vsak moški si želi, da tudi ženska uživa v spolnem odnosu, zato nikar ne hlinite užitka nekje, kjer ga ne občutite. Pomembno je, da se pogovorite o svojih željah, zmožnostih in mejah ter tako poskrbite, da sta s seksom oba zadovoljna.
Premokro ali presuho okolje lahko vodi do poškodbe kože oziroma sluznice in do razdraženega področja. Najpogosteje imajo moški zelo radi vlažno okolje, zato nikar ne odlašajte z lubrikantom in ga nanesite tudi med oralnim seksom. Gladko drsenje bo poskrbelo za nepozabne užitke.
Če ni dovolj eksperimentiranja in raziskovanja, to nakazuje na vaše nezanimanje in nezadovoljstvo, kar je pa za moške zelo odbijajoče in neprivlačno. Ne odlašajte in raziskujte njegovo telo ter njegove občutke, preizkusite različne gibe in različna mesta ter ugotovite, kaj mu najbolj ustreza.
Premalo entuziazma oziroma energije in spolne sle moškim daje vedeti, da ženska ni zainteresirana in da v seksu v resnici ne uživa. Če torej ob oralnem seksu ne uživate, mu to povejte in skupaj bosta našla takšno stopnjo, ki bo tudi za vas sprejemljiva in v kateri boste tudi vi uživali.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash