• C Novo mesto
  • 14:50
  • Čet, 22.02.2024

Kako se moški zaljubijo?

Če želite pridobiti njegovo polno pozornost in predanost, morate nehati uporabljati tradicionalne načine zapeljevanja, za katere večina žensk misli, da so uspešne, čeprav so v resnici kvečjemu neuspešne. S tipičnimi načini osvajanja in koketiranja moškim ne omogočite, da bi vzpostavili pristno čustveno povezavo z vami, zato so vaša razmerja kvečjemu kratkotrajna ali pa površinska.

Prva napaka – psihološka: Med pogovorom kar sijete in se smehljate, ko debatirata o skupnih temah in hobijih, ki jih je mnogo. Nanj pustite dober vtis in mu ponujate odlično družbo, zato ste še toliko bolj razočarani ob ugotovitvi, da on med vama ni začutil nobene kemije. Če se skušate z moškim ob prvem srečanju vzpostaviti psihološko povezavo, on ne bo čutil nobene privlačnosti med vama.

Druga napaka – telesna: Čeprav veliko žensk misli, da lahko moške privežejo nase z dobrimi spolnimi odnosi, se močno motijo, saj se moški ne navežejo na žensko zaradi seksa. Ženska, ki je zelo seksapilna in uživa v erotiki, je sicer moškim zelo zabavna in radi preživljajo čas z njo, vendar pa se nanjo ne bodo čustveno navezali in z njo vzpostavili čustvenega razmerja.

Tretja napaka – duševna: Mnogo žensk na moških močno ceni njihova duševna prepričanja oziroma vrednote, zanimanja in predanost. Zelo enostavno je zamenjati intenzivno prijateljstvo, ki temelji na skupnem prepričanju ali hobiju, za čustveno privlačnost, saj taki osebi preživita skupaj veliko časa, ki je praviloma zelo prijeten in dobro izkoriščen. Pa vendar je to le dobro in globoko prijateljstvo. Vsem bo razlagal o tem, kako super ženska ste in kako rad se druži z vami, povabil vas bo na pomembne življenjske dogodke, vendar vas ne bo dojemal kot ljubezensko partnerko.

Povežite se z njim preko njegovega srca, da se bo v vaši družbi čutil pomirjeno, vas bo občudoval in se do vas vedel tako, kot si zaslužite. Moški so pod hladno in trdo površino zelo čustvena bitja, ki imajo rada izražanja čustev, zato vas naj ne bo sram z njim govoriti o njegovih občutkih in razpoloženju. Če boste odprto izražali svoja čustva, se bo tudi njemu zdelo povsem naravno, da lahko govori tudi o svojih.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash