• C Novo mesto
  • 23:32
  • Tor, 05.12.2023

Kakšno dišavo boste izbrali za letošnjo jesen?

Poskrbite, da boste v letošnje jesenske mesece zakorakali z novo dišavo, ki bo popestrila vašo celotno podobo.

Parfum za dobro jutro.

Jesen je čas, ko se lotimo preurejanja garderobe, izberemo nove kose, s katerimi se bomo opremili za jesenske mesece in poskrbimo, da bo naš imidž dodelan in urejen tudi v mesecih, ko bomo nase vsakodnevno nadeli več kosov oblačil. Nikakor pa ni odveč, da nekaj pozornosti v času jesenske preobrazbe namenite tudi izbiri novih dišav, ki bodo poudarile vaš modni slog, obenem pa odražale vašo osebnost.

Izberite dišavo, ki bo obarvala vašo jesen

Na spletni strani https://www.douglas.si lahko izbirate med bogato ponudbo različnih vonjev priznanih proizvajalcev dišav, med njimi pa so tudi nekatera nadvse odmevna imena modne industrije. Zdaj se lahko poleg oblačil odenete tudi v vonj vašega najljubšega modnega oblikovalca in tako vaši celotni podobi nadenete še dodaten pečat s podpisom modne znamke. Mnogi se strinjajo, da parfumov ni nikoli dovolj, slednje pa ne velja samo za pripadnice nežnejšega spola. Tako moški in ženske se odločajo za različne parfume, s katerimi se odišavijo ob različnih priložnostih, na tak način pa poudarijo tisti vidik svoje osebnosti, za katerega želijo, da še posebej nagovori čute. Izbirate lahko tudi med parfumi, ki so posebej izbrani z namenom, da popestrijo jesen, zato nikakor ne bo odveč, da pobrskate po bogati ponudbi različnih dišav in izberete povsem svojo.

Nadvse priljubljene so dišave s podpisi priljubljenih blagovnih znamk. Mednje sodijo parfumi s podpisom Michaela Korsa, ameriškega modnega oblikovalca, ki slovi po čevljih in torbicah, po prefinjenosti in dovršenih kreacijah pa nikakor ne zaostajajo tudi parfumi. Michael Kors velja za ženstveno izbiro s pridihom elegance, zato bo prava izbira ob vseh priložnostih, pa naj gre za večerjo v dvoje, ali službeni sestanek s poslovnimi partnerji.

Tudi dišave s podpisom francoske blagovne znamke Hermes že vrsto let slovijo kot aroma prestiža in elegance. Torbice s podpisom modne hiše Hermes so bile priljubljena izbira številnih filmskih zvezd in modnih ikon, dišave pa nikakor ne zaostajajo za njimi. Kakovost, prefinjena kombinacija vonjev in ekskluziven nabor sestavin so pravi recept za dišavo, s katero boste pustili vtis, kjerkoli se boste pojavili.