• C Novo mesto
  • 20:22
  • Sob, 04.02.2023

Le tako boste ohranjali njegovo zanimanje pri dopisovanju

Po navadi je precej težko ohranjati skrivnostnost, ko se z nekom spoznavate, saj morate namerno nekatere informacije o sebi zadržati in jih torej ne razkriti vašemu sogovorniku. In ravno ta skrivnostnost ga bo držala na trnih in bo vzdrževala njegovo zanimanje za vas. Če boste skrivnostni, bo zmeraj komaj čakal na novo priložnost, da se lahko pogovarja z vami.

  1. Zmeraj ga pustite čakati na naslednje sporočilo.

Ste samostojni in zaposleni s svojim življenjem, zato morate z odgovorom na njegovo sporočilo počakati vsaj 30 minut. Če se le da, naj bo to obdobje še daljše, saj se bo tako pričel spraševati, kaj točno počnete tekom dneva in kaj vas ohranja tako zaposlene, da mu ne utegnete odpisati. Ta njegova radovednost bo ohranjala njegovo zanimanje do vas.

  1. Ne pokažite čustev.

To ne pomeni, da morate lagati glede svojih čustev in občutkov. Lahko ste odprti do njega, vendar pa ne govorite o svojih čustvih zmeraj, ko si z njim dopisujete. Ne sme biti preveč očitno, da vam je všeč. Ne povejte mu, da uživate ob preživljanju časa z njim, saj lahko ob tem hitro izgubi zanimanje za vas.

  1. Ne razkrijte mu, kaj počnete v svojem prostem času.

Ne razlagajte mu o dogodkih v vašem dnevu, če vas ni po tem vprašal. Če pa vas vpraša, skušajte na kratko povzeti dan, ne spuščajte se v podrobnosti. Pustite ga ugibati, kaj trenutno počnete.

  1. Postavljajte mu več vprašanj, kot jih on postavlja vam.

Značilno je, da moški med dopisovanjem postavljajo več vprašanj kot ženske. Razlog tiči v tem, da se moški najraje najprej dobro pozanimajo o osebi, preden se spustijo v odnos ali razmerje s to osebo. Če pa želite ohranjati skrivnostnost, morate poskrbeti, da ste vi tisti, ki postavljate več vprašanj. Ob tem se bo počutil, kot da vi veste več o njem, kot on o vas, kar bo ohranjalo njegovo zanimanje.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash