• C Novo mesto
  • 01:39
  • Pon, 15.04.2024

Ljudje, rojeni v teh znamenjih, veljajo za najbolj neodvisne in samostojne

Če imate močna mnenja, vrednote in pogled na svet, za katerimi trdno stojite, in si ponavadi želite, da stvari potekajo tako, kot ste si zamislili, ste zelo odločna in neodvisna oseba. Po drugi strani, če se veliko zanašate na druge, se obračate po vetru in si jemljete k srcu mnenja drugih, to pomeni, da ste v določeni meri odvisni od drugih in niste tako neodvisni, kot bi si mislili na prvi pogled. Astrologija pravi, da so najbolj neodvisni, samostojni in odločni ljudje rojeni v spodnjih znamenjih. Pa poglejmo, če to drži in ste se našli v njih.

Vodnar (20. januar do 18. februar)

Vodnarji so po naravi svobodomiselni; tisto, kar mislijo, ni na noben način pogojeno s tem, kar mislijo drugi. To so ljudje, ki so tako zelo neodvisni, da jih ne zanimajo stvari samo zato, ker so v tistem trenutku izjemno priljubljene. Znajo skrbeti zase, dobro se počutijo tudi, kadar so sami. Nikoli ne sovpadajo z množico ali delajo stvari, ki jih družba pričakuje od njih. Ravno zato so tako zelo kreativni in unikatni na svoj prav poseben način.

Strelec (22. november do 21. december)

Tudi strelci veljajo za zelo neodvisno znamenje. Zelo radi so svobodni, ne marajo biti odvisni od drugih – predvsem zato, da lahko grejo kamorkoli želijo in kadarkoli želijo. Ne marajo prositi za dovoljenje za svoja dejanja, najraje jih kar izvršijo. Hitro se navadijo novih okoliščin, so zelo samostojni in iznajdljivi. Sposobni so sprejemati tveganja in izzive skorajda brez skrbi in panike, saj zaupajo in so trdno prepričani v svoje sposobnosti. Ravno zaradi tega se ne marajo zanašati na druge, ampak najbolj zaupajo samo sebi.

Oven (21. marec do 19. april)

Tisto, kar dela ovne tako zelo neodvisne, je vera v same sebe. Znani so po svoji neverjetni odločnosti in vztrajnosti, ki jih večkrat popeljeta tudi v napačne odločitve, ampak jih to ne zaustavi. Napake sprejemajo kot lekcije in izkušnje, iz katerih so se nekaj naučili. Takoj po tem se znova zapičijo v nov izziv. Zelo močno zaupajo svoji intuiciji in zelo neradi se zanašajo na druge, zato imajo včasih tudi težave z vzpostavljanjem zaupanja. So zelo optimistični in v vsem zmeraj vidijo nekaj dobrega – prepričani so, da jim bo uspelo premagati vsako situacijo in oviro, s katero se bodo srečali v življenju.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pexels