• C Novo mesto
  • 07:20
  • Ned, 03.03.2024

Malenkosti, ki moške v razmerju absurdno osrečijo

Če  želite, da razmerje funkcionira, morata oba vpletena vlagati svoj čas, svojo voljo in svojo energijo v vajino vsakodnevno življenje. Pomembno je, da ta trud ni le enostranski, saj v tem primeru razmerje najverjetneje propada ali pa to nakazuje na neke večje težave. Ne smete pozabiti na ključne stvari v razmerju, to so skupne dogodivščine oziroma spomini, intimna povezava, telesna privlačnost in uživanje v družbi drug drugega. Poglejmo, kako lahko z malenkostmi zelo osrečite svojega partnerja.

  1. Naredite nekaj intimnega na naključen dan in ga presenetite.

To ne pomeni, da ga morate pričakati z večerjo oblečeni v čipkasto perilo. Lahko je zelo majhno dejanje, kot je na primer ljubezensko ali erotično sporočilo. Še posebej dober učinek boste dosegli takrat, ko bo takšno dejanje najmanj pričakoval. Zvečer lahko namesto televizije prižgete svečke po stanovanju ali pa se mu pridružite pod tušem in si tako popestrite večer. Lahko mu tudi pokažete novo obleko, pod njo pa skrijete še novo perilo. Zagotovo ga boste navdušili.

  1. Naučite se nove spolne položaje.

Ob prebiranju knjig ali interneta izberite dva ali tri položaje, ki jih želite preizkusiti s svojim partnerjem. Ko bosta naslednjič v postelji, ga presenetite z nečim novim in zagotovo mu boste polepšali večer. Naj vas ne bo strah, da daste povod za nov položaj, večini moških je to zelo všeč.

  1. Pokažite mu svojo spontano stran.

Pokažite mu, da ste zabavni, sproščeni in zabavni. Najlažje to naredite tako, da date pobudo za neko skupno aktivnost, ki je še nikoli nista počela skupaj ali pa že dolgo časa ne. Preizkusita se v novem športu, pojdita v erotično trgovino, privoščita si netipične počitnice ali adrenalinski konec tedna. Zapomnite pa si, da ni potrebno, da je takšna aktivnost trenutno zelo popularna ali pa zelo draga, glavno je, da bosta vidva v njej uživala.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash