• C Novo mesto
  • 09:21
  • Sre, 29.11.2023

Moška moda – kateri kosi to sezono ne smejo manjkati v garderobi modnega moškega?

qlandia krško

Časi, ko so samo ženske skrbno gradile svoj modni slog, so mimo. Tudi moški radi posegajo po modnih in trendovskih oblačilih in oblikujejo svoj modni slog. Za samozavestne moške, ki se dobro počutijo v svoji koži, je ključnega pomena, da so urejeni in da z izbiro svojih oblačil predstavljajo pravzaprav to, kar so in kar želijo. 

moda

Elegantna poslovna obleka za jesen 2022.

Nobena skrivnost ni, da tudi moški namenjajo vedno več časa izbiri oblačil in modnih dodatkov, s katerimi oblikujejo in dopolnjujejo svoj videz, in prav je tako. Nad takšnimi moškimi se namreč navdušujejo tudi ženske.

Ste že izbrali modne kose za letošnjo jesen?

Bliža se jesen, na jesenske vremenske razmere pa se velja dobro pripraviti. Zakaj se ne bi letos končno znebili zastarelih kosov, ki se po vaši omari potikajo že več sezon in si privoščili nekaj trendovskih oblačil, s katerimi boste navdušili sebe in druge? Pobrskajte po bogati ponudbi moških oblačil na spletni strani trgovine MODIVO. Ponujajo namreč moška oblačila za vse okuse, generacije in priložnosti. Na izbiro so klasični kosi, kot so denimo kavbojke in elegantne hlače, odločite se lahko za nakup srajc ali različnih majic v trendovskih barvnih odtenkih ali s potiski, ponujajo tudi različne suknjiče in pletenine, odločite pa se lahko tudi za nakup nove prehodne jakne ali prešitih bund, ki bodo kraljevale tudi v letošnji sezoni. Vaše nakupovanje bo brezskrbno in sproščeno, saj boste na enem mestu našli prav vse, od modnih dodatkov, športnih oblačil, torb in nahrbtnikov, pa tudi obutve. Preden se odločite za nakup, preverite, za kakšno priložnost pravzaprav iščete svoj novi kos oblačila. Morda potrebujete poslovno obleko za sestanek s šefom, ali pa izbirate urbano kombinacijo kavbojk s polo majico, v kateri se boste podali na opravke po mestu? Izbira je vaša, ponudba na MODIVO pa vas bo zagotovo navdušila.

jesen 2022

Poslovna komunikacija na terenu.

Ali veste, kakšen model oblačil izbrati?

Spletna trgovina MODIVO ponuja za vsakogar nekaj, zato ste lahko prepričani, da boste našli zase prav tisto, kar potrebujete. Pred nakupom pa vsekakor velja preveriti, katero velikost oblačil potrebujete. Skrbno preverite tabelo velikosti, saj različne blagovne znamke uporabljajo različne mere za izdelavo svojih oblačil. Sicer pa je nadvse pomembno, da izberete tudi model oblačil, ki vam bo ustrezal. Nobena skrivnost ni, da lahko z določenimi modeli prikrijemo pomanjkljivosti telesa z drugimi pa jih izpostavimo. V bogati ponudbi moških oblačil na MODIVO boste zagotovo našli tudi tiste kose, v katerih se boste počutili samozavestno v svoji koži. Prepustite torej domišljiji prosto pot in v svoj modni slog vnesite nekaj kreativnosti. Zakaj si ne bi privoščili malo popestritve v svoji garderobi? Omislite si usnjeno jakno s kovinskimi dodatki, ki nikakor ne sme manjkati v garderobi vseh modnih navdušencev to jesen, morda se odločite za majico s potiskom v pastelnih barvah, ki letos nikakor niso rezervirane le za pripadnice nežnejšega spola. Še vedno modnim smernicam kraljujejo tudi trenirke in različni športni kosi, za piko na i jesenskega videza pa boste poskrbeli z nakupom vetrovke, ki jo lahko skombinirate tako v športnih, kot tudi nekoliko bolj urbanih kombinacijah.