• C Novo mesto
  • 11:50
  • Sob, 15.06.2024

Največja napaka, ki jo dela večina žensk pri osvajanju

Ali brezupno lovite moškega in se tega sploh ne zavedate? Ko moškega lovimo, ga pogosto nezavedno odrivamo stran, hkrati pa mu ne damo priložnosti, da bi nam on pokazal, kako on čuti do nas. Vsekakor pa vemo, kako frustrirajoče je gledati moškega svojih sanj, kako odide ven iz našega življenja in mi ga moramo preprosto pustiti oditi. Želimo si, da bi vedel, da nas zanima in da nam je všeč. Želimo si, da bi bilo enostavno pričeti pogovor in se sproščeno pogovarjati. Želimo izpasti entuziastično in prijetno – kako torej vse to dosežemo? Vsekakor ne s tem, da smo mu ves čas za petami in ga obremenjujemo s svojim obstojem. Pogosto se tega niti ne zavedamo.

Pogosto mislimo, da le s prijaznostjo že pokažemo interes do moškega. Hkrati pa mislimo, da če se obnašamo povsem preprosto in spontano, da nas moški ne bo opazil oziroma ne bo dobil občutka, da nam je zanimiv. Ampak resnica je takšna, da so ravno najbolj sproščene in prijazne ženske najbolj privlačne. Če se zanj pretirano trudimo in vključujemo v pogovore, ga bo to od nas odbilo. Poglejmo si nekaj primerov obnašanja, ki moškim pogosto nikakor ni všeč:

  • pokličemo ga, še preden on pokliče nas. Po prvem srečanju je ključno, da nas prvi kontaktira moški, saj bo s tem imel večji občutek samozavesti. To vključuje klicanje, ker smo na primer slišali nekaj zanimivega in bi radi to z njim delili ali pa ga povabili na dogodek; prepustimo ta klic njemu.
  • začnemo stik preko elektronske pošte, telefonskega sporočila ali pa sporočila preko družbenih omrežij … Ne pozabimo, da se moški radi počutijo pomembne in zato je bolje, da oni naredijo prvi korak.
  • dajemo preveč ognjevite predloge ali izdelamo preveč natančne načrte. Pustimo raje malo svobode in spontanosti v naše življenje in naše odnose.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Pexels