• C Novo mesto
  • 08:33
  • Čet, 28.09.2023

Pokažite ravno pravo mero samozavesti na prvem zmenku

Biti samozavestna ženska ima v današnjem svetu na žal kar precej slabosti in sicer še posebej na področju socialnega življenja. Ljudje imajo namreč pogosto vtis, da je samozavestna ženska hkrati tudi vzvišena in da niso dovolj dobri za njo, zato se je raje izogibajo. Hkrati predpostavljajo, da takšne ženske ves čas potrebujejo potrditev, pozornost in da jih izpopolnjujejo le njihovi osebni dosežki. Vse to je daleč od resnice. Drži pa, da se drugi ljudje samozavestnih ljudi bojijo in zato imajo lahko ženske veliko težavo pri iskanju življenjskega partnerja. Poglejmo, kako lahko na zmenkih pokažete ravno pravšnjo mero samozavesti, da boste še vedno privlačni, ne boste pa prestrašili svojega sogovornika.

  1. Vzemite si dovolj časa, da se uredite.

Pred odhodom na zmenek si morate vzeti malo več časa kot po navadi, da lahko zagotovo poskrbite za vaš brezhiben videz. Že tako se počutite vznemirjeni, zakaj torej ne bi bili mirni vsaj glede časa za urejanje. Lahko se tudi fotografirate in nato občudujete čudovite fotografije. Če se boste dobro počutili v svoji koži, boste zagotovo tudi oddajali samozavestno energijo, kar bo ravno dovolj, da očarate svojo simpatijo.

  1. Oblecite nekaj, v čemer se dobro počutite in dobro izgledate.

Nič ni hujšega od oblačil, v katerih nam je nelagodno in imamo ves čas občutek, da bo nekaj šlo narobe, na primer da se bo odpela zadrga ali pa da bo počil šiv, če naredimo preveč sunkovit gib. Prav tako ne priporočamo oblačil, v katerih se ne počutite privlačno. Najdite takšna oblačila, ki poudarijo vaše obline in vaše adute, skrijejo tiste dele telesa, o katerih se ne počutite dobro, in vam omogočajo sproščen večer brez odvečnih skrbi.

  1. Preusmerite pozornost na sogovornika.

Ne samo, da boste tako izpadli prijetni, ampak boste hkrati tudi pokazali svoj interes in zanimanje za sogovornika, kar ga bo zagotovo motiviralo, da vas še kdaj kontaktira. Samozavestni ljudje se ne bojijo začeti pogovora, zato naj vas ne bo sram in načnite novo temo, da vzdržujete tok pogovora.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash

 

qlandia krsko