• C Novo mesto
  • 20:06
  • Sob, 04.02.2023

Skrivnost do srečnega zakona, ki vas bo presenetila

Počitnice so lahko naravnost čudovite, ko jih preživljate s partnerjem ali partnerko. Ves dan lahko izkoristite za ljubeznivost in aktivnosti, ki vaju oba osrečujejo. Ampak kaj pa se zgodi, ko se z neko aktivnostjo ne strinjata? Kaj če si nekdo želi iti v adrenalinski park in uživati v presežku adrenalina, drugi pa bi najraje samo poležaval v hotelski sobi in se sprostil v savni ali ob bazenu? Kaj če ne marata enake hrane in se skregata že ob izboru restavracije za večerjo? Ne boste verjeli, ampak včasih bi bilo precej bolje, če bi se na dopust odpravili brez svojega partnerja ali partnerke. Lahko gremo povsem sami ali pa v družbi prijateljev. Pravijo, da človeka zares vzljubiš šele takrat, ko nekaj časa nista skupaj, in povsem prav imajo. Poglejmo si nekaj prednosti ločenih dopustov.

  • Ne rabite sprejemati kompromisov.

S partnerjem ali partnerko vas povezujejo skupni interesi in skupne aktivnosti, vendar pa zagotovo obstajajo tudi stvari, ki so zanimive le vam. Na samostojnih počitnicah si lahko privoščite prav vse in hkrati samo to, kar je všeč vam in nikomur drugemu. Ker ste sami, ne rabite sprejemati nobenih kompromisov pri sestavljanju dnevnega načrta, ampak lahko v polni meri sledite svojim željam.

  • Preživite lahko kvaliteten čas s svojimi prijatelji ali družinskimi člani.

Na počitnice se lahko odpravite s prijatelji ali pa z drugimi družinskimi člani, na primer z bratom ali s sestro, sestrično ali bratrancem. Ta počitniški čas lahko izkoristite za čudovite nove izkušnje s temi ljudmi in se tako z njimi še bolj povežete. Lahko se spominjate spominov iz otroštva ali najstništva ob kozarcu dobrega vina in se ob tem nasmejite do solz.

  • Lahko se vrnete povsem prerojeni.

Vsak potrebuje nekaj časa samo zase in po krajšem samostojnem oddihu se lahko domov vrnete povsem prerojeni in napolnjeni z življenjsko energijo, kar bo zagotovo pozitivno vplivalo na odnos z vašim partnerjem ali partnerko.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash