• C Novo mesto
  • 05:30
  • Tor, 21.03.2023

Ta astrološka znamenja so močno nagnjena k varanju

Nekatera astrološka znamenja so bolj nagnjena k varanju in laganju kot druga. Spodaj našteta astrološka znamenja imajo veliko možnosti, da bodo prevarala svojega partnerja in kasneje to tudi skrivala (če se jim bo vse izšlo po sreči, za vedno). Če je vaš partner po horoskopu kaj od spodaj naštetega, bodite pozorni na vse znake.

Oven

Oven hitro izgubi zanimanje za človeka, ki ne more povsem slediti njegovemu hitemu življenjskemu tempu. To je znamenje, ki je najbolj nagnjeno k varanju, ampak nikakor ne načrtno. Verjetno bo oven svojega partnerja oziroma parterico prevaral popolnoma spontano in brez razmišljanja. Njegove impulzivne odločitve ga namreč večkrat peljejo v nekaj, kar kasneje obžaluje. Ko se za nekaj odloči, nikoli ne razmišlja o posledicah, mapak naredi točno tisto, kar si v določenem trenutku zaželi. Če bo torej oven v pravem trenutku srečal privlačno osebo, je velika verjetnost, da si bo privoščil manjšo avanturo kljub temu, da je morda zaseden ali poročen.

Dvojčka

Tudi dvojčki so znani po tem, da so nagnjeni k varanju. Navsezadnje so znani po svoji ‘dvojni osebnosti’, dveh plateh, ki jih včasih vodijo v nepričakovane odločitve. Dvojčki so zelo živahni in komunikativni, odprti za nove stvari, radi spoznavajo nove ljudi. Nenehno potrebujejo dogajanje, sicer jim v odnosih hitro postane dolgčas. Če nimajo dovoljšnje mere raznolikosti in pestrosti, bodo hitro iskali nekaj novega. Čeprav njihov namen ponavadi ni prizadeti partnerja, se prevara včasih preprosto zgodi. Ko se nekaj takega zgodi, dvojčki vedno najdejo opravičilo in izgovore zase. So zelo inteligentni in obvladajo tudi načine, kako varanje skriti pred svojim partnerjem. Tudi, če jih nekdo zasači, to še zdaleč ne pomeni, da ne bodo nikoli več varali. Ravno obratno.

Tehtnica

Ljudje, ki so rojeni v znamenju tehtnice, so izjemni romantiki, ki se radi posvetijo odnosom. Ti ljudje ne bodo nikoli prevarali svojega partnerja, ker se ga bodo naveličali ali pa ker bi jih privlačilo nekaj novega. Ravno nasprotno, tehtnice so lahko tudi zelo posesivne. Ponavadi si želijo sanjsko razmerje le z eno osebo. Zakaj so potem na seznamu znamenj, ki so nagnjena k varanju? Dejstvo je, da je tehtnice zelo težko zadovoljiti. Kadar v razmerju zaškrta, tehtnica ne bo naklonjena iskrenemu pogovoru, ampak bo svoje misli raje zadržala zase. In ko v razmerju ne bo zadovoljna in bo čutila, da ji nekaj manjka, je zelo verjetno, da bo partnerja prevarala. Ker pa partnerja kljub temu za nič na svetu ne bi želela izgubiti, bo to pred njim skrivala.

NaDlani.si; Foto: Pexels