• C Novo mesto
  • 23:32
  • Čet, 30.03.2023

Ta psihološki test razkriva, kaj si mislite o sebi in kaj si o vas mislijo drugi

Psihološki test, ki razkriva, kakšni so vaši občutki o sebi in o drugih okoli vas. Zanimivo se sliši, kajne? TikTok uporabnica Keila je na družbenem omrežju delila videoposnetek s samo tremi vprašanji, ki bodo razkrili, kako se počutite glede sebe in ljudeh okoli vas, prav tako kako se ljudje okoli vas počutijo glede vas.

@keilatiptok Revealing each meaning at the end comment what you came up with!  #psychologytest #neuroscience #psychologygame ♬ Game Over! – Harris Cole

Prvo vprašanje: katera je vaša najljubša barva in zakaj?

Odgovoriti morate, katera je vaša najljubša barva, potem pa z dvema pridevnikom, ki se nanašata na barvo, pojasnite, zakaj. Keila na primer izbere rumeno barvo in jo opiše kot energično ter pozitivno. Pomembno je, da si svoj odgovor zapomnite.

Drugo vprašanje: katera je vaša najljubša žival in zakaj?

Potem se vprašajte, katera je vaša najljubša žival in zakaj ste jo izbrali. Razlog mora biti spet osredotočen na dva pridevnika, ki po vašem mnenju ustrezata vaši najljubši živali. Tokrat je Keila izbrala pingvine, saj so po njenem mnenju zelo zvesti in zanesljivi. Spet si zapomnite pridevnika, ki ste si ju zamislili.

Tretje vprašanje: katera je vaša najljubša stvar, ki jo lahko vidite v naravi in zakaj?

Tudi tretje vprašanje je zastavljeno na enak način kot prva dva. Keila je kot najljubšo stvar v naravi izbrala nebo, predvsem v času sončnega zahoda ali sredi noči, saj verjame, da ponazarja misterioznost in mir. Tudi vi odgovorite in si zapomnite odgovor.

Kaj pomenijo vaši odgovori?

Sedaj, ko ste odgovorili na vsa tri vprašanja, je čas, da ugotovite, kaj pomenijo vaši odgovori.

Vaša najbljubša barva

Pridevnika, ki ste ju izbrali za vašo najljubšo barvo, se nanašata na to, kako vas drugi ljudje vidijo in kaj si mislijo o vas ter vaši osebnosti. Če ste izbrali »mirno« in »nevpadljivo« barvo, to pomeni, da vas ljudje okoli vas dojemajo kot mirne in nevpadljive, v Keilinem primeru jo ljudje dojemajo kot energično in pozitivno.

Vaša najljubša žival

Lastnosti, ki ste ju izbrali pri svoji najljubši živali, razkrivata, kaj podzavestno iščete v svojem partnerju ali bodočem partnerju. V Keilinem primeru sta to zvestoba in zanesljivost.

Vaša najljubša stvar v naravi

Odgovor na tretje vprašanje razkriva, kaj si mislite o bogu, vesolju oziroma katerikoli višji sili, v katero verjamete. Keila vidi svoje duhovne vodje kot misteriozne in pričakuje, da bodo prinesli mir v njeno življenje.

Kaj pravite, je test izpolnil vaša pričakovanja?

Priprabil: NaDLani.si; Foto: Pexels, TikTok