• C Novo mesto
  • 06:15
  • Čet, 09.02.2023

Tako boste pokazali svojemu partnerju, da ste najboljši zanj

Ko spoznamo zanimivega in zabavnega moškega, se ženske pogosto na vse pretege trudimo, da mu pokažemo, kako dober ulov smo. Ni redko, da gremo preko lastnih meja, da bi nanj pustile dober vtis; včasih celo pristanemo na kaj, česar sploh ne maramo ali nas ne zanima. Zapomnite si, da moškega ne moremo prepričati, da se v nas zaljubi, lahko pa ga usmerimo na to pot. Ena izmed najpomembnejših stvari pri tem je, da se pustimo voditi naši ženski plati in ne dovolimo moški plati, da jo prekosi. Ženska energija več pozornosti usmerja v uživanje v trenutku in sprejemanje z vsemi telesnimi čuti, medtem ko moška energija temelji na početju stvari.

Bodite sposobni sprejeti ljubezen.

Če želite moškega prepričati, da ste ravno vi tista ženska, s katero si želi preživeti preostanek svojega življenja, potem morate najprej biti sposobni sprejeti njegovo ljubezen. Če moškega zasujete z ljubeznijo, pozornostjo, večerjami, darili ipd., bo na vas gledal kot na mamo ali dobro prijateljico, namesto na partnerko. Pustiti mu morate, da vas lahko tudi on razvaja, hkrati pa svoj čas porabiti tudi samo zase in svoje prijateljice. Le tako bo spoštoval vaš čas in si še bolj želel preživljati trenutke z vami.

Postavite meje, ki jih mora spoštovati.

Moški so tekmovalna bitja, ki zelo cenijo tisto, za kar se morajo boriti. Če mu boste povsem predani in se ne bo rabil niti malo potruditi za vašo pozornost, potem boste zanj hitro izgubili vrednost. To pomeni, da mu ne smete biti zmeraj na voljo, dokler niste v resnem čustvenem razmerju. Raje mu občasno odpovejte zmenek zaradi drugih obveznosti ali se v javnosti družite z drugimi moškimi. Na ta način bo hitro ugotovil, da vas želi le zase, prav tako pa boste pokazali, da ste ženska z jasnimi nazori in prioritetami v življenju.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash