• C Novo mesto
  • 12:48
  • Sre, 12.06.2024

To je 5 najbolj pozornih astroloških znamenj

Nebesna znamenja nas že na daleč na grobo ločujejo med seboj. Če so eni bolj čustveni, so drugi bolj zadržani, tretji bolj agresivni ali umirjeni. Katero znamenje pa predstavlja tiste, ki so do svojih najbližjih najbolj pozorni in pri nasprotnem spolu izvabijo največ vzdihov?

Strelec

Za to znamenje je značilno, da je zelo pozorno. Podrobnosti in male pozornosti, ki jih namenijo svojemu partnerju, imajo vedno zelo globok pomen, ki z nežnim pristopom stopi še tako hladno osebo. Rojeni v tem znamenju so radodarne duše, ki so pripravljene ugajati drugim, še posebej tistim, ki jih imajo radi. Z njimi torej ne moremo izgubiti, še posebej v primeru, da nam je všeč občutek zadovoljstva.

Bik

Predstavniki tega znamenja so kot vitezi v starih ljubezenskih romanih. So zelo romantični in vedno želijo presenetiti svojega partnerja. Po navadi so še posebej pozorni na najmanjše podrobnosti, ne da bi o njih pretirano razmišljali, zanje so namreč nekaj povsem samoumevnega. Če ste v nekem trenutku rekli, da si želite določene stvari, potem je zelo verjetno, da vam bo bik te želje na skrivaj tudi uresniči.

Tehtnica

Za to znamenje je precej pogosto, da je po eni strani zelo odmaknjeno, po drugi pa velja za nekoga z ogromnim in velikodušnim srcem. Za svoje partnrje se bodo tehtnice še posebej potrudile, da jim ustrežejo še v najmanjših možnih željah ali zahtevah. Običajno jih zasujejo z majhnimi pozornostmi, a usluge po navadi niso materialne dobrine, temveč predvsem vsebinske oz. sentimentalne.

Oven

Tudi ovni veljajo za izjemno pozorna nebesna znamenja. Ko je to znamenje zaljubljeno, to jasno in glasno tudi pokaže, in sicer na vse štiri strani, hkrati pa poskrbi, da se tudi njim ljuba oseba počuti zelo ljubljeno in izpopolnjeno. Ravno to so razlogi, zakaj bodo ovni vedno iskali način, kako ogreti srce ljubljene osebe s kakšnim detajlom, zaradi katerega se njihov partner oz. partnerka počuti nekaj posebnega.

Vodnar

Zadnje se na seznam pozornih partnerjev uvršča znamenje vodnarja. Za osebe, rojene v tem znamenju, je zelo pomembno, da se oseba, ki jo ljubijo, počuti srečno. Iz tega razloga uživajo v tem, da jih presenetijo s pozornostmi, izpolnijo skrite želje ali jim poklonijo romantično pesem, jo peljejo na izlet ali na romantično večerjo. Pred svoje potrebe bodo zmeraj postavili potrebe drugih in se potrudili izpolniti prav vsako posebno željo, po kateri oseba hrepeni.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pixabay