• C Novo mesto
  • 19:51
  • Pon, 15.04.2024

Tole pravi vaš seksoskop za prihajajoč vikend (17.3.-19.3.)

Kaj vas čaka v prihajajočem vikendu na področju ljubezni in spolnosti?

Dvojčka

Ta vikend zberite pogum in preizkusite nekaj novega. Vaše razmerje je obtičalo na neki točki in hitro lahko prične stagnirati. Pograbite čipkasto perilo ali kupite erotično igračko, naredite lahko praktično karkoli, da boste popestrili svoje spolno življenje in se boste v njem končno spet zabavali. Preživite ta teden osredotočeni na to, da bo vikend zares erotičen.

Vodnar

Še nedavno ste praznovali svoj rojstni dan, ko ste zagotovo v postelji doživeli kaj posebnega. Naj ne bo to edinkrat letos. Vaš največji problem je, da se težko odprete in zaupate drugim osebam.  Če iščete resno romantično razmerje, morate zrušiti svoj zid in dovoliti nekomu, da se vam približa in osvoji vaše srce. Če pa iščete le kratko romanco, se morate pa bolj sproščeno prepustiti poteku dogodkov in prenehati nadzorovati vsako situacijo.

Ribi

No, očitno se vaše nerazrešene težave iz preteklosti vračajo; vaš bivši ali vaša bivša je ponovno del vašega življenja. In niso se vrnili dobre volje, zato bodite pripravljeni na težke in neprijetne pogovore. Cilj je, da se naučite nadaljevati na poti do svojega cilja, brez da vas pri tem omejuje kdo iz preteklosti.

Oven

Pred vami je odličen konec tedna za sklepanje novih vezi, prijateljstev, zabavanja in koketiranja. Najsrečnejši dan v tednu za ljubezen bo petek, zato poskrbite, da boste takrat še posebej samozavestni in karizmatični, kar bo druge ljudi še dodatno pritegnilo. Uživajte vsak trenutek v središču pozornosti in se prepustite toku dogodkov.

Bik

Zdaj je čas, da si iskreno odgovorite na vprašanje, kje točno ste na področju ljubezni. Ali ste v srečni zvezi? Ali imate ljubko romanco? Ali ste obtičali v toksičnem razmerju in ne veste, če bi ga prekinili? Ključno je, da ste iskreni do samih sebe in sledite svojim sanjam.

Rak

Zajadrali ste globoko v svoje čustva in na žalost vas ne čaka ravno najlepši vikend na področju ljubezni. Če ste samski, se verjetno počutite še posebej osamljene, če pa ste v zvezi, pa imate občutek, da vas drugi ves čas ignorirajo. Ta konec tedna se raje izognite družabnim srečanjem, saj zvezde niso na vaši strani. Počakajte na naslednji teden, ko bo vesolje na vaši strani in se boste počutili veliko boljše.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash, Pexels