• C Novo mesto
  • 05:21
  • Tor, 05.03.2024

Top 5 primerov uporabe Kärcher profesionalnih naprav!

Čistoča poslovnega prostora je eno temeljnih vodil vsakega uspešnega podjetja. Številne panoge, posebej javni zavodi, ta cilj uresničujejo s stalnimi pogodbami s čistilnimi servisi, saj ti premorejo profesionalno čistilno opremo, katere osrednja naprava je najpogosteje profesionalni visokotlačni čistilnik Kärcher.

Kljub temu je marsikatero področje tako edinstveno, da morajo zaposleni za čistočo skrbeti sami, zato je zanje najbolj smotrno del sredstev vložiti v Kärcher profesionalni program.

Z njegovo pomočjo bodo namreč po učinkovitih rešitvah za zagotavljanje čistoče lahko posegli kadarkoli, obenem pa bodo zaradi tehnične izpopolnjenosti naprav te znamke prihranili obilo časa, ki ga bodo posledično imeli možnost vložiti v razvoj svoje osnovne dejavnosti.

Kärcher profesionalni program

Industrijske hale, proizvodnje, delavnice in drugi poslovni prostori nedvomno zahtevajo temeljitejše čiščenje od bivalnih enot, podjetje Kärcher pa se izzivov, ki jih prinašajo različne obrti, več kot dobro zaveda, zato je razvil širok program profesionalnih Kärcher čistilnih naprav, med katerimi nedvomno kraljuje profesionalni visokotlačni čistilnik Kärcher.

kaercher

Profesionalno čiščenje.

Obstaja več modifikacij tega:

Profesionalni visokotlačni čistilnik Kärcher

Gre za osnovno različico, uporabno malodane kjerkoli in kadarkoli, saj se zmore spopasti z različnimi vrstami umazanije, kljub temu pa je za še boljši učinek priročno izbrati mestu čiščenja in želenim rezultatom prilagojene naprave.

Stacionarni visokotlačni čistilniki

Kot že veleva ime, niso prenosljivi, obstajajo pa takšni na izgorevanje na olje ali plin, takšni brez izgorevanja in takšni, ki so v resnici enakovredni pretočnim bojlerjem.

HD – hladna voda

Združuje profesionalne visokotlačne čistilnike Kärcher, ki s hladno prho, visokim tlakom in izjemno zmogljivostjo odstranijo trdovratno umazanijo. Njihova primarna naloga je vsakodnevno čiščenje večjih površin, čeprav so enako zanesljivi pri odstranjevanju umazanije z različnih aparatov, vozil in stavb.

Med vodilne različice profesionalnega visokotlačnega čistilnika Kärcher na osnovi hladne vode sodijo tisti z enofazno napetostjo, tisti s trofazno napetostjo, tisti z motorjem na notranje izgorevanje, tisti s HD prikolico in univerzalne čistilne naprave.

HDS – vroča voda

S pomočjo konstantnega tlaka v primerjavi z napravami, ki čistijo s hladno vodo, čisti še bolje, ob pomoči hitro delujočih materialov in blagih čistilnih sredstev pa zmorejo odstraniti najtrdovratnejšo umazanijo, med katero sodijo oljni, sajasti in maščobni madeži.

Kot vodilne različice profesionalnega visokotlačnega čistilnika Kärcher se pojavljajo tiste z enofazno napetostjo, tiste s trofazno napetostjo, tiste z motorjem na notranje izgorevanje in tiste s HDS prikolico.

Kärcher

Čiščenje z vročo vodo.

Tovrstni profesionalni visokotlačni čistilniki Kärcher se sicer najbolje odrežejo v živilskih, gostinskih, industrijskih in obrtniških panogah.

Trajnostno naravnane in okolju prijazne čistilne naprave Kärcher izpolnjujejo najvišje zahteve glede čistoče, medtem ko dodatna oprema in prav zanje razvita čistilna sredstva optimizirajo njihovo zmogljivost ter podaljšujejo njihovo življenjsko dobo.

K slednjemu prav tako veliko prispeva učinkovit servis, zaradi katerega je napravo treba le redko zamenjati z novo, saj v večini primerov zadostuje ali menjava posameznih delov ali čiščenje teh oziroma celotne naprave.

Kje se profesionalni visokotlačni čistilnik Kärcher in druge Kärcher naprave najpogosteje uporabljajo?

Možnosti uporabe Kärcher naprav, čistilnih naprav in nepogrešljivega profesionalnega visokotlačnega čistilnika Kärcher so tako rekoč neomejene, saj zmorejo zadostiti potrebam vseh. Kljub vsemu pa izstopajo:

1. Pisarne, konferenčne dvorane in drugi poslovni prostori

Prostori, za katere je značilna večja frekventnost ljudi (pisarne, konferenčne dvorane), zahtevajo redno površinsko čiščenje, saj krajši potek srečanj v teh ne omogoča, da bi se umazanija zažrla globoko v talne obloge ali kamorkoli drugam.

Izredno priročna izbira poleg profesionalnega visokotlačnega čistilnika Kärcher so tako globinski čistilniki (čistilniki preprog), čistilniki oken in čistilniki zraka.

2. Industrijske hale

Velike površine, v katerih se izvajajo dela, ki proizvedejo bodisi mastne ali oljne madeže bodisi večje količine prahu, se le redko čistijo vsakodnevno, zato je umazanijo težje odstraniti.

Profesionalni visokotlačni čistilnik Kärcher, zmožen odstraniti najbolj trdovratno umazanijo, je v povezavi z njimi vsekakor obvezna izbira, priporočljivi pa so še najmanj komunalni stroji za pometanje in stroji za pometanje in pometanje s sesanjem.

3. Gostinski obrati

Tam, kjer se upravlja s hrano, ni prostora za kakršnekoli kompromise glede čistoče. Tla in vse druge površine preprosto morajo biti naravnost sijoče.

Različni ribalno-sesalni stroji, čistilniki oken, globinski čistilniki (čistilniki preprog), parni čistilniki, če gre za lokal na prostem tudi oprema za dela na prostem, prav tako profesionalni visokotlačni čistilnik Kärcher, so tako nujni pripomoči vsakega gostinca.

4. Avtopralnice in avto servisi

Znamka Kärcher v svojem programu ponuja kompletno opremo za vse vrste avtopralnic – od avtopralnic za osebna in gospodarska vozila do samopostrežnih avtopralnic ter samopostrežnih sesalnikov in dvoriščnih naprav.

Kärcher

Čiščenje avtomobilov.

5. Obrati s kontaminiranimi sredstvi

Delo z zdravju škodljivimi snovmi zahteva posebne varnostne ukrepe, ki jih med drugim zagotavljajo Kärcher sistemi za razkuževanje, naprave za čiščenje posod, generatorji in črpalke za odpadno vodo.

Ko gre za čistočo, vsekakor velja izbrati najboljše. Prav zato je modro izbrati profesionalni visokotlačni čistilnik Kärcher in druge naprave te znamke, namenjene zagotavljanju brezhibnega sijaja!