• C Novo mesto
  • 18:26
  • Sob, 18.05.2024

Zobne luske: popoln nasmeh na dosegu roke

Kaj so zobne luske?

Zobne luske so postale priljubljena rešitev za tiste, ki sanjajo o popolnem nasmehu.  Zobne luske so tanke plasti, običajno izdelane iz porcelana. Namenjene so temu, da prekrijejo sprednjo površino zob in odpravijo različne estetske pomanjkljivosti, kot so razbarvanje, razpoke, neenakomerna oblika ali nepravilna razporeditev zob. Ta postopek se izvaja v sodelovanju z izkušenim zobozdravnikom, ki vam pomaga doseči želeni videz nasmeha.

Kako poteka postopek izdelave in namestitve zobnih lusk?

Postopek zobnih lusk je izredno hiter:

Pregled: Na začetku se sestanete z zobozdravnikom, da preveri stanje ustne votline in ugotovi ali ste primerni kandidat za zobne luske. V kolikor ste, bo skupaj z vami načrtoval želeni videz vaših zob. Pogovarjali se boste o barvi, obliki ter samem postopku terapije.

Z zobozdravnikom se pogovorite o barvi, obliki ter samem postopku terapije.

Terapija: Za posamezno terapijo je potrebno več obiskov (približno od dva do trije obiski) zobozdravnika. Na prvem obisku se rahlo pobrusi nepravilni zob, kjer zobozdravnik uporabi lokalno anestezijo. Nato se odvzame odtis za zobne luske, ki se nato oblikujejo in obarvajo kot dogovorjeno. Pred samim odhodom pa se pacientu namesti začasne zobne luske.

Izdelava lusk: Po odvzemu odtis se le-ta odtis pošlje v zobotehnični laboratorij, kjer izdelajo porcelanaste luske.

Končni rezultat: Končno, luske se pritrdijo na vaše zobe s posebnim cementom. Zobozdravnik bo zagotovil, da so luske pravilno nameščene in se ujemajo z vašim nasmehom, vi pa morate poskrbeti po posegu za brezhibno higieno.

Končni rezultat izgleda naravno saj so luske izdelane iz porcelana.

Katerega zobozdravnika izbrati?

Če še nimate izbranega zobozdravnika, potem se soočate z dilemo: katerega zobozdravnika izbrati? Komu lahko zaupam? Obrnite se na Doktor 1A!

Doktor 1A je prva zdravstvena agencija, ki ocenjuje zadovoljstvo pacientov. Priporočajo izključno le izbrane zobozdravnike, ki ustrezajo najstrožjim kriterijem, ki jih postavljajo in tako pomagajo, da pacienti najdejo najboljšo samoplačniško zdravstveno storitev.

Zobne luske so odlična rešitev za izboljšanje estetike vašega nasmeha. Ne odlašajte več. Stopite v stik z Doktor 1A in si zagotovite popoln nasmeh, ki ga zaslužite. Vaša pot do boljšega nasmeha se začne pri Doktor 1A.