Prosta delovna mesta na Dolenjskem: Pregled 10 najnovejših priložnosti

08. jul. 2024, ob 09.14
Posodobljeno pred 6 dnevi
356
150 SEK

V zadnjem času se na Dolenjskem pojavlja vse več prostih delovnih mest v različnih sektorjih, kar kaže na gospodarsko rast in razvoj območja. Iskalci zaposlitve na Dolenjskem imajo priložnost najti delo, ki ustreza njihovim kvalifikacijam in interesom, kar jim omogoča vključitev v dinamično delovno okolje, ki ponuja številne priložnosti. Tukaj je pregled desetih najnovejših prostih delovnih mest v tej regiji:

1. Delavec v podjetju Cookinox

Podjetje Cookinox d.o.o. išče nove sodelavce za različna delovna mesta. Kandidati naj bi imeli izkušnje v kovinsko-predelovalni industriji in tehnične spretnosti. Nudijo urejene delovne pogoje in možnost dodatnega izobraževanja.

2. Strokovni sodelavec za promocijo zdravil

Lundbeck-Pharma d.o.o. išče strokovnega sodelavca za promocijo zdravil po celotni Sloveniji. Idealni kandidati imajo univerzitetno izobrazbo s področja medicine, farmacije ali naravoslovnih ved ter odlično znanje slovenskega in angleškega jezika.

3. Višji svetovalec v Direktoratu za ceste in cestni promet

Ministrstvo za infrastrukturo razpisuje mesto višjega svetovalca. Kandidati naj bi imeli visokošolsko izobrazbo in izkušnje na področju cestnega prometa. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo strokovnega napredovanja.

4. Skladiščnik

Podjetje išče skladiščnika za delo v urejenem skladišču. Potrebne so izkušnje z delom v skladišču, organizacijske sposobnosti in zmožnost dela v timu. Nudijo redno zaposlitev in stimulativno plačilo.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

5. Živinorejec in traktorist

Kmetijsko podjetje išče živinorejca in traktorista za delo na farmi. Zahtevajo izkušnje z delom na kmetiji in osnovno tehnično znanje za upravljanje kmetijske mehanizacije. Nudijo stabilno zaposlitev in možnost dodatnega izobraževanja.

6. Rejec na prašičji farmi

Rejec na prašičji farmi je odgovoren za skrb za živali in vzdrževanje higienskih standardov. Podjetje išče zanesljivo osebo z izkušnjami na podobnih delih. Nudijo redno zaposlitev in možnost napredovanja.

7. Servisni tehnik za popravilo viličarjev

Podjetje išče servisnega tehnika za popravilo viličarjev in transportnih naprav. Zahtevane so izkušnje z delom na podobnih napravah in tehnične spretnosti. Nudijo stimulativno plačilo in redno zaposlitev.

8. Operater na stroju

Podjetje išče operaterja na stroju za delo v proizvodnji. Kandidati naj bi imeli izkušnje z delom na stroju in tehnične spretnosti. Nudijo urejene delovne pogoje in možnost dodatnega izobraževanja.

9. Prodajalec v trgovskem centru Krško

Trgovski center v Krškem išče prodajalca z izkušnjami v prodaji. Zahtevane so komunikativne sposobnosti in prijaznost do strank. Nudijo redno zaposlitev in stimulativno plačilo.

10. Visoko usposobljen svetovalec

Vlada Republike Slovenije išče visoko usposobljenega svetovalca za delo v državnih strukturah. Kandidati naj bi imeli izkušnje na področju javne uprave in visokošolsko izobrazbo. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo napredovanja.

Dolenjska regija ponuja številne priložnosti za zaposlitev v različnih sektorjih, od kmetijstva in proizvodnje do farmacije in javne uprave. Iskalci zaposlitve imajo možnost najti delo, ki ustreza njihovim kvalifikacijam in interesom, ter se vključiti v dinamično delovno okolje, ki ponuja priložnosti za osebno in strokovno rast.

Prijavite se zdaj!

Če iščete nove karierne priložnosti in bi želeli več informacij o zgoraj omenjenih delovnih mestih, izpolnite obrazec. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravo delovno mesto za vas z rednim obveščanjem!

    356
    150 SEK