Stanovanja Cerklje: iščete mirno domovanje v osrčju narave?

19. maj. 2019, ob 20.49
Posodobljeno pred 16 dnevi
97
130 SEK

Če ste že siti bivanja v natrpanem mestu, kjer nimate nikdar miru in vas ves čas motijo hrup, promet in betonske zgradbe vsenaokrog, se morda splača razmisliti o lepotah narave izven prestolnice. Slovenija svoje največje zaklade skriva prav izven Ljubljane, in na srečo smo tako majhni, da se lahko z enega na drugi konec države premikamo dokaj hitro. Življenje izven prestolnice pomeni več varnosti in miru za vzgojo otrok v naravi, manjše stroške, bolj zdravo okolje, bolj povezano skupnost in mirne noči. Kaj še čakate?

V osrčju prikupne občine Brežice lahko najdemo manjše naselje Cerklje ob Krki, kjer se nahaja leta 2018 popolnoma renovirana večstanovanjska stavba z urejeno okolico. Vse je novo: elektrika, vodovod, kopalnica, odvodi, tlaki, okna in fasada, priključeni pa so tudi vsi komunalni vodi, elektrika, vodovod in telefon. Leta 2012 je bila obnovljena tudi streha, ogrevanje pa je urejeno z električnimi radiatorji. Sama stavba je bila sicer zgrajena 1933.

V hiši se prodajajo tri stanovanja: v pritličju lahko najdete eno dvosobno, v prvem nadstropju pa dve trosobni, ki se malenkostno razlikujeta v kvadraturi.

 

Možnost lastnega vrtička

Če ste si vedno želeli poskusiti v vrtnarjenju, je to morda prava priložnost! Ob stavbi se nahaja skupna zelena površina, ki skupaj meri 240 m2; to si lahko lastniki med seboj pravično razdelijo, tako da si vsakdo na njej lahko uredi svoj mali vrtiček po svojih željah.

Ob nakupu stanovanja prejmete tudi lastniško parkirno mesto in eno parkirno mesto za goste.

Pritlično stanovanje

V pritličnem stanovanju z novim parketom lahko najdete hodnik, kopalnico, spalnico in večjo dnevno sobo, ki meri kar 33m2. Stanovanje v celoti meri 63,7m2.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Prvo nadstropje: trosobni stanovanji

Če vaša družina šteje več članov ali pa jih bo pridobila v teku naslednjih let, se bolj splača ozirati po prvem nadstropju, v katerem se nahajata dve trosobni stanovanji. Stanovanji sta med seboj podobni, vendar je eno malce večje in šteje 99,6 m2; drugo ima 85,7 m2 in je malce cenejše.

Veliko svetlobe in dobra lokacija

Stanovanja so zelo sončna, saj imajo velika okna in funkcionalno razporeditev prostorov, v bližini pa lahko najdete vse potrebne institucije: novo šolo, vrtec, trgovino, gostilno, reko Krko in javno kopališče na njej, cerkev in pohodniške poti. Le kratko vožnjo stran so tudi osrednja središča regije, Brežice, Krško in Novo mesto, Čateške in Klunove toplice ter turistične zanimivosti, kot je npr. samostan Kostanjevica na Krki.

Če iščete umik od natrpanega mestnega življenja v osrčju narave, je to vaša priložnost. Izpolnite spodnji obrazec in se dogovorite za neobvezujoč ogled, po katerem se boste lažje odločili za življenje v novem stanovanju:

 

Naročnik objave: Janez Kralj, s.p.

    97
    130 SEK