• C Novo mesto
  • 06:34
  • Pet, 02.06.2023

Najboljše poceni spletno gostovanje v 2019

Kakovostno spletno gostovanje je lahko draga zadeva – vendar ni nujno. Medtem ko se lahko vedno zatečete k brezplačnim ponudnikom spletnega gostovanja, obstaja tudi vse večje število poceni ponudnikov, ki omogočajo spletno gostovanje ter zagotavljajo pošteno, zanesljivo delovanje in veliko vrednost za vaš denar.

Vse družbe, ki so naštete spodaj, lahko sprejmejo več spletnih mest. Torej, medtem ko ponujajo poceni spletno gostovanje so tudi super za začetek vašega gostovanja in objave spletne strani.

Upoštevajte, da ponujajo ugodne cene (od brezplačnih do nekaj dolarjev / evrov na mesec) pogosto le za omejeno obdobje (ponavadi prvo leto), po tem pa lahko hitro napolnijo balon, še posebej, če upoštevate stroške povezane z imeni domen.

Preberite o naši podrobni analizi cenovno ugodnih ponudnikov

Če nameravate imeti uspešno spletno poslovanje, je pomembno, da razmišljate dolgoročno in kako lahko skupni stroški lastništva (stroški izvajanja spletnega mesta v zadnjih letih) vplivajo na vašo donosnost.

Torej, brez nadaljnjega odlašanja, spodaj je naš izbral seznam najboljših poceni ponudnikov za spletno gostovanje.

Inmotion poslovno spletno gostovanje | 2,95 $ na mesec

Z odlično tehnično podporo, odlično zmogljivostjo, neomejeno pasovno širino, e-poštnimi računi in shranjevanjem, brezplačno domeno in SSL certifikatom, je Inmotion Hosting uspelo podariti cenovno ugodno ceno v višini 2,95 $, kar pomeni 58% popust od priporočene maloprodajne cene.

Hostinger enojno gostovanje | 0.80 $ na mesec

Pridobite 10 GB prostora SSD in 100 GB pasovne širine od Hostingerja in plačajte samo 0,80 $, če vzamete 48-mesečno naročnino. To je najcenejša ponudba za spletno gostovanje, ki smo jo kdaj koli videli in eno, ki si jo je vredno ogledati.

1 & 1 Ionos poslovno spletno gostovanje | 116 dolarjev za leto

Uživajte v 90% popusta za celo leto plus dobite še brezplačno domensko ime v tem obdobju. Računate lahko na kakovostno spletno gostovanje enega največjih ponudnikov spletnega gostovanja na svetu.

WP-Engine Startup | za 28 $ na mesec

WP Engine je vodilna platforma WordPress Digital Experience. Ko se prijavite za načrt WP Engine, prejmete brezplačno Genesisovo ogrodje in 35+ tematskih vsebin StudioPress, kar drugače stane več kot 2000 dolarjev. Njihov upravljani WordPress gostiteljski načrti se začnejo pri 35 $ na mesec, vendar dobite 20% popusta na prvo plačilo s kodo kupona WPE20OFF.VIEW DEAL

Hostwinds Shared hosting | 1,75 $ na mesec

Hostwinds je znižal cene za vse svoje izdelke, saj je ponudba skupnega spletnega gostovanja padla za 75%. Pridobite neomejeno pasovno širino in prostor na disku s Cpanel in prostim SSL za samo 1,75 $ na mesec. Dodajte še en 1 $ na mesec in lahko shranite toliko domen, kot želite.

SiteGround StartUp spletno gostovanje | 3.95 $ na mesec

SiteGround ponuja ogromen popust v višini 66% za vse pakete deljenega gostovanja, ko kupite 12-mesečno naročnino. Dobite 10 GB prostora za shranjevanje, neomejeno pasovno širino in veliko brezplačnih datotek, kot je prost CDN in brezplačen SSL certifikat.

Bluehost osnovno spletno gostovanje | 2,95 $ na mesec

To je zelo dobra ponudba za spletno gostovanje od Bluehost – ponudnik spletnega gostovanja, ki nam je zelo všeč. Popust v višini 65% je očitno zelo privlačen in za dejanske mesečne stroške v višini samo 2,95 $, dobite 50 GB spletnega prostora in neomejeno pasovno širino

5 najboljših ponudnikov za spletno gostovanje (web hosting) v letu 2019 po ugodni ceni – zbrani na enem mestu

  1. HostGator Hatchling od 2,64 $ na mesec

Neomejen prostor na disku in bandwidthcPanel plus spletna stran graditelja in 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. 31,68 $ za prvo leto nakupa za tri leta. Skupni strošek nakupa je 95,04 $.

Spletno gostovanje. slika - HostGator Hatchling

Spletno gostovanje. slika – HostGator Hatchling

HostGator je podprt z EIG, eno največjih družb za spletno gostovanje, in Hatchling načrt, ki je super za začetek. Tako kot pri večini ponudb, ki so tukaj označene, lahko v tem načrtu zaženete samo eno spletno mesto, vendar ne dobite brezplačnega imena domene ali prostega SSL-ja.

Dobite neomejen prostor na disku in pasovno širino (vendar upoštevajte, da tega prostora ne boste mogli uporabljati za shranjevanje datotek, kot je to v nasprotju s pogoji in določili), skupaj s proračunom za trženje v višini 150 $  (Google in krediti Bing Ads). Prav tako imate podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, neomejene varnostne kopije, poddomene, baze podatkov MySQL, prejete e-poštne predale in naslove FTP ts. In končno, HostGator omogoča dostop do priljubljene nadzorne plošče cPanel, kot tudi lastnega spletnega graditelja.

Vsak načrt za spletno gostovanje vključuje vodilno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja skupaj z 99,9-odstotno garancijo za neprekinjeno delovanje. HostGator ponuja tudi brezplačne prenose za nove račune v 30 dneh od prijave in na novo nadgrajene račune.

  1. GoDaddy Economy od 2,97 $ na mesec

GoDaddy je drugi triumvirat podjetij za spletno gostovanje (drugi dve sta EIG in 1 & 1), ki smo jih navedli v tem vodiču. Paket Economy je eden najboljših na trgu. GoDaddy zagotovi izjemno vrednost za vaš denar.

Spletno gostovanje. slika - GoDaddy

Spletno gostovanje. slika – GoDaddy

Kot ste pričakovali, dobite brezplačno domensko ime in podle pomnilnika (100 GB) skupaj z neomejeno pasovno širino in brezplačno poslovno e-pošto Microsoft Office 365 za eno leto (freebie vreden 73 $).

Podpora je na voljo 24/7 preko brezplačne linije, GoDaddy pa zagotavlja 99,9% delovanje za to storitev. Dodajte funkcijo za namestitev z enim klikom za več kot 125 aplikacij, zaščito DDoS, plus 1 GB pomnilnika baze podatkov MySQL in si priskrbite precej trdno ponudbo. Edina resnična omejitev je dejstvo, da ne boste mogli gostiti več kot eno spletno mesto, vendar je to skupna tema v proračunskem odboru.

  1. 1 & 1 Basic od 8 $ na mesec

Podobno kot številne druge družbe za spletno gostovanje s premijami, 1 & 1 IONOS ponuja 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. Kot del enega največjih svetovnih podjetij za spletno gostovanje ste v dobri družbi, saj ta gostitelj v Nemčiji vključuje standardno DDoS zaščito, geo-redundanco in popolnoma nov protokol HTTP / 2.

Spletno gostovanje. slika - 1&1 Ionos

Spletno gostovanje. slika – 1&1 Ionos

Vaša spletna stran bo imela prostor za rast z neverjetnimi 100 GB pomnilnikom, neomejeno pasovno širino, do 2,5 GB sistemskega pomnilnika in do 25 podatkovnih baz z 1 GB SSD pomnilnikom.

Poleg tega dobite tudi osebnega svetovalca, eno brezplačno domeno za eno leto (čeprav ni .com ali .net), dnevno varnostno kopijo, 25 e-poštnih računov, SSL certifikat in 24/7 storitve za stranke.

  1. One.com od 1,99 € na mesec

Začnimo s slabimi stranmi: One.com je edina platforma za spletno gostovanje, ki zaračunava namestitveno pristojbino in ima kratko 15-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Vendar cena, vključuje DDV (za razliko od večine njegovih tekmecev).

Spletno gostovanje. slika - One.com

Spletno gostovanje. slika – One.com

Pristojbina je tudi zelo razumna in za svoj denar dobite veliko. Govorimo o neomejeni pasovni širini, 25 GB pomnilnika, enotni bazi podatkov, izdelovalcu spletnih mest (posamezna spletna stran), certifikatu SSL in neomejenim e-poštnim računom. SSH, funkcije za varnostno kopiranje in obnovitev niso obvezne. Ta spletno gostovanje temelji na Danskem in ima več kot 1,5 milijona aktivnih uporabnikov.

  1. iPage – prvi mesec 2,99 €

Kot več deset drugih ponudnikov spletnega gostovanja, je iPage del velike družine EIG in uporablja pogajalsko moč organizacije, da znižuje cene. iPage ima vse za tako majhno ceno: dobite neomejeno število spletnih mest, prostor na disku, pasovno širino, MySQL baze podatkov in e-poštne račune. Tako kot drugi člani EIG dobite oglaševalske kredite Google in Bing ter podporo 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Spletno gostovanje. slika - iPage

Spletno gostovanje. slika – iPage

Garancija za vračilo denarja je v povprečju 30 dni in ne dobite domene.

IPage vključuje ime domene (za eno leto) in brezplačna varnostna orodja za SiteLock (čeprav iPage ne ponuja več podrobnosti o tem, kaj to dejansko vključuje).

Avtor: Marko Vidrih