• C Novo mesto
  • 07:16
  • Sre, 29.06.2022

Alec Baldwin po tragediji hvaležen svoji ženi: nihče mi ne more vzeti veselja in ljubezni, ki mi ju daješ 

Mesec dni po tem, ko se je njegovo življenje naenkrat obrnilo na glavo, se je igralec Alec Baldwin znova pojavil v javnosti. Po intervjuju, ki ga je imel z novinarjem Georgeom Stephaopoulosom za ABC, v katerem je še enkrat poudaril, da v nesrečnem streljanju, kjer je tragično preminila njegova sodelavka Halyna Hutchins, ni on nabil pištole, se je zdaj javno zahvalil svoji ženi Hilarii Baldwin za vso podporo, ki mu jo v tem težkem obdobju izkazuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Igralec se za nekaj časa umika iz javnega življenja in nastopanja, a v tem procesu vendarle ni sam. Njegova največja opora so žena Hilaria in njunih šest otrok, ki so se jima rodili v skupnem zakonu: ”ni važno, kaj se mi zgodi, ni važno, če ob tem trpim. Nihče mi ne more odvzeti vsega veselja in ljubezni, ki mi ju daješ. To so težki trenutki, ko je svet prepojen z dimom sovraštva. Ampak ti mi daješ moč, da kljub vsemu živim naprej.”

”Najina ljubezen in najina družina je vse, kar v tem trenutku potrebujem. Samo vi ste važni in nič druga. To ti dolgujem.” je zapisal ob fotografijo, na kateri je igralec z enim izmed njunih otrok. Hilaria mu je pod fotografijo pustila komentar ”Ljubim te” in mu s tem dala tudi javno vedeti, da ni sam in da mu ob strani stojijo vsi, ki so mu v življenju najbolj pomembni – ona in njuni otroci.

63-letni Baldwin se nahaja v najtežjem obdobju, ki ga je kadarkoli moral prestati. Pravi, da se za dogodek ne počuti krivega, saj bi v nasprotnem primeru verjetno že storil samomor. Za ABC je povedal, da si enostavno mora vzeti nekaj časa zase in za svojo družino, da v miru prebrodi to osebno stisko, v kateri se je znašel.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram