To je eden najlepših apartmajev v okolici Zadra – tik ob morju in plaži

23. mar. 2017, ob 11.30
Posodobljeno pred 9 dnevi
54
180 SEK

Se želite zbujati na idilični lokaciji s čudovitim pogledom na morje? Potem je ta kraj pravi za vas! Odkrili smo apartma v sanjski Dalmaciji tik ob plaži, kamor se lahko odpravite neposredno iz postelje. Kdo bi si želel več?

Apartma Bibinje Zadar.

Če načrtujete poletni oddih, boste gotovo pregledali številčno ponudbo, kjer boste našli domala vse – od preplačanega luksuza do krajev, ki niso ničemer podobni. Prav lahko pa se vam zgodi tudi, da na fotografijah vidite nekaj, potem v resničnosti pa dobite nekaj povem drugega … Vam je to znano?

Našli smo apartma, ki jemlje dih

Prepričani smo, da vas apartma Lavanda, o katerem pišemo, ne bo razočaral, ampak tako navdušil, da se boste tja želeli še vračati. Če želite ugoditi vsem svojim potrebam in zahtevam, ki gotovo niso majhne (ugodna nastanitev, lokacija ob morju, luksuz z bazenom, prostornost, udobje, mir …), potem je to prava rešitev za vas. To je namreč eden najlepših in najnovejših luksuznih apartmajev v okolici Zadra – tik ob morju in plaži, lociran v najlepšem zalivu z imenom Jazi v Bibinjah. Tu se skriva morda eden najlepših in najudobnejših apartmajev v tem delu Dalmacije, zato ne odlašajte, ampak ga rezervirajte, še preden bo turistična sezona na vrhuncu, saj bo apartma Lavanda takrat že povsem zaseden.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Priporočil nam ga je Matej, ki si je enega najlepših apartmajev v okolici Zadra ogledal v živo in nas kaj kmalu prepričal, da ga preizkusimo še sami, in sicer kar z 10 % popusta! Tega lahko dobite tudi vi, če izpolnite spodnji obrazec. Lastnik Goran vas bo vesel!

Oglejte si ta pogled … Ali ni čudovito? Velik bazen in morje na dosegu roke …

Apartma Bibinje Zadar.

Vse na enem mestu

Apartma Lavanda v Bibinjah ima neverjetno ugodno ponudbo, saj nočitev v 100 kvadratnih metrov velikem apartmaju z dvema spalnicama in dvema kopalnicama ter ogromno dnevno sobo s panoramskim oknom in pogledom na morje oziroma zaliv stane že od 95 €/dan, kar je res ugodno in v primerjavi z apartmaji, pri katerih ne veš, kaj bi sploh pričakoval, naravnost neverjetno.

Apartma je primeren za večjo družino ali pa tudi dve manjši družini, tako da si boste stroške lahko razdelili ali pa zgolj uživali v druženju, saj je prostora za vse dovolj – tako za odrasle kot otroke, ki čez dan morda še potrebujejo počitek ali pa le dovolj prostora za brezskrbno igro. Da ne govorimo o okolici … Tam se boste lahko razvajali v velikem bazenu, poležavali na travi ali pa si v hladni senci privoščili kosilo ali osvežilno pijačo. In če ste naveličani počitnic, ko morate do plaže pešačiti in pešačiti, tega tu ni, saj je morje le nekaj metrov stran od vhoda na čudoviti vrt apartmaja. Bibinje pa imajo tudi lepo urejeno plažo, ki pa je oddaljena od apartmaja le približno 50 metrov stran. V tem apartmaju boste doživeli luksuz in udobje, o katerem ste doslej morda le brali, le še korak pa vas loči od neverjetno ugodne rezervacije.

Apartma s popustom

Apartma Lavanda zadosti prav vsem okusom, zato ne odlašajte, ampak kontaktirajte lastnika prek spodnjega obrazca. Dobili boste 10 % popusta! Priložnost je res ugodna, zato si rezervirajte oddih na sanjski lokaciji, kjer boste v neposredni bližini našli vse, kar potrebujete za odličen dopust, obenem pa popolnoma pozabili na stresen in naporen vsakdanjik. Vzemite si, kar si zaslužite!

Poglej si še video, ki je nastal v apartmaju in okolici:

Bi želeli preveriti razpoložljivost apartmaja? Kontaktirajte direktno lastnika Gorana na spodnji obrazec in prejeli boste še 10 % dodatnega popusta!

 

Oglejte si več slik v galeriji.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

    54
    180 SEK