Balkan šokiran v solzah: ubil ženo (34) in mladoletna otroka

20. maj. 2024, ob 17.44
Posodobljeno pred 2 mesecema
43
80 SEK

“Mož in oče otrok je storil samomor s skokom iz stavbe v isti soseski. Trenutno se ugotavljajo vse okoliščine v zvezi s temi dogodki,” je dejal Arnautović.

TUZLA – Žalostno, da bi kamen jokal… Tako bi lahko začeli zapis o tragediji iz Tuzle. Policija je sinoči posredovala po prijavi, da je moški skočil z balkona stanovanjske hiše v naselju Stupine v Tuzli, javljajo mediji iz BiH.

Ko so prišli na kraj dogodka, so našli truplo moškega, ni mu bilo več pomoči. Potem so vstopili v stanovanje, od koder naj bi skočil in tam živel. Pričakale so jih tragične scene…

V stanovanju so našli mrtvo ženo in mrtva otroka. Policisti pod nadzorom državnega tožilca opravljajo preiskavo, s katero bodo ugotovili vse okoliščine te tragedije.

Kot je za Tuzlanski.ba povedal Admir Arnautović, tiskovni predstavnik tožilstva, so med preiskavo našli truplo ženske (34 let) in trupli njenih dveh otrok, starih dve in devet let.

Je pa tiskovni predstavnik tuzlanskega tožilstva potrdil, da obstaja povezava med samomorom moškega in umorom ženske ter dveh otrok.

“Mož in oče otrok je storil samomor s skokom iz stavbe v isti soseski. Trenutno se ugotavljajo vse okoliščine v zvezi s temi dogodki,” je dejal Arnautović.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Tožilstvo ni objavilo identitete ubitih oseb ali moškega, ki je storil samomor, lokalni mediji pa poročajo, da gre za Mujago Čikušića. Po poklicu je zdravstveni tehnik. V preteklosti je delal v Kliničnem centru v Tuzli, pred kratkim pa se je vrnil z začasnega dela v Nemčiji vrnil v Bosno in Hercegovino, še dodaja Index.hr.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

43
80 SEK