• 15.82C Novo mesto
  • 14:41
  • Ned, 31.05.2020

Bepopova Tinkara ni pozabila nesrečnega Nejca z Mirne

Nejc Erazem je bil v skupini najmlajši, nesrečno pa je umrl septembra 2002, ko mu je v domačem kraju, Nejc je bil na motorju, na Mirni pot zaprl voznik kombija.

CELJE, MIRNA – „Veliko vlogo in del moje življenjske zgodbe ima tudi obdobje, ko sem bila članica skupine Bepop. Se še spomnite naše zgodbe? Skupina je nastala leta 2002 v prvi oddaji Popstars na Kanalu A. Med skoraj 1000 prijavljenih na avdicijo so izbrali 3 dekleta in 2 fanta. Doživeli smo ogromno prelepih trenutkov, nepozabnih spominov, zaznamovala nas je tudi tragedija, ko smo na začetku naše poti, v prometni nesreči, izgubili najmlajšega člana Nejca. Vsi ti dogodki so nas še bolj povezali in hvaležna ter ponosna sem, da smo še vedno zelo dobri prijatelji. V obdobju 2002-2005 smo izdali 3 albume + božični album, ter nekaj singlov, karaok,…. Naš album Bodi zvezda je še vedno na 1. mestu najbolj prodanih CD-jev v samostojni Sloveniji,“ je zapisala Tinkara Fortuna na svojem Facebooku, objavile pa so Slovenske novice.

Kdo sploh je bil Bepop?

„Bepop je prva slovenska skupina, ki je bila izbrana v licenčnem resničnostnem šovu Popstars (Kanal A, januar – junij 2002). Ime skupine so člani izbrali na podlagi nagradne igre, kjer so oboževalci pisali predloge za ime. Izbranih je bilo 5 članov: 22-letna Tinkara Zorec iz Celja, 19-letna Alenka Husič iz Ormoža, 23-letni Simon Meglič iz Tržiča, 20-letna Ana Praznik iz Zagorja ob Savi in 17-letni Nejc Erazem z Mirne,“ so zapisali na Wikipediji.

Nesreča na Mirni

Nejc Erazem je bil v skupini najmlajši, nesrečno pa je umrl septembra 2002, ko mu je v domačem kraju, Nejc je bil na motorju, na Mirni pot zaprl voznik kombija, ki pa je bil kasneje oproščen. Skupina je Nejcu posvetila pesem na 2. albumu, njemu v spomin pa so peli tisto Brez tebe.

Nadlani.si