Challe Salle laže? Tu je odredba ljubljanskega sodišča, objavil jo je Zlatko

30. jun. 2024, ob 08.51
Posodobljeno pred 24 dnevi
3265
160 SEK

Objavljamo posnetek zaslona.

LJUBLJANA – “V odredbi iz leta 2011, izdalo jo je okrožno sodišče v Ljubljani je jasno, da so izkazani sumu kaznivega dejanja neupravičenega slikovnega snemanja po tretjem in prvem odstavku KZ. Osumljeni naj bi na spletni strani objavil tako omejene gole fotografije in te fotografije posredoval tretji osebi. Osumljeni je najprej zanikal izvršitev dejanja, potem pa prijaviteljici poslal SMS z grozilno vsebino,” je le nekaj iz obtožnice zoper Challeta Salleta objavil raper Zlatko na svojem Tik Toku. S tem je želel demantirati Challetove trditve, da proti njemu ni bila nikoli podana nobena sodna odredba ali preiskava. 

Obtožba za Challeta Salleta

“Pri sedemnajstih, ko smo s skupnim nastopanjem že zaključili, si mi rekel, da sem dovolj stara, da začnem gledati starejše moške, in me povabil na pijačo. Vse sem vzela v zakup, starša sta mi želela najboljše pri izkoriščanju potenciala. A pozabil si, da punčke odrastejo v ženske in ženske ne ostanemo tiho,” pa je eden od obremenjujočih zapisov za Saleta, ki so se pojavili. “Tudi moja zgodba bo kmalu znana, a zaradi še vedno potekajoče preiskave vse informacije za zdaj ostanejo privat. Hvala Ani za pogum, da javno deli svojo zgodbo. In pa hvala Zlatkotu, ki je v komadu na kratko povzel vse umazanije slovenskega samooklicanega najboljšega raperja,“ pa 24ur.com prinaša še eno od obtožb za Challeta Salleta.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Ogorčen, ker je šlo prek vseh meja

Glasbenik Saša PetroviĆ Challe Salle se je odzval na v četrtek izdano pesem, v kateri mu raper Zlatko med drugim očita intimno zapletanje z mladoletnimi dekleti. „Stvar je šla čez vse meje,“ trdi Challe Salle, ki v posnetku vse obtožbe zavrača kot neresnične.

Challe Salle zaprl račun

“Ne morem komentirati stvari, ki me ne zanimajo in jih ne spremljam. Fokusiram se na svoje delo in družino, imam še nekaj nastopov pred odhodom na dopust in organizacijo poroke. Drugače pa se je moja ekipa že večkrat srečala z lažnimi obtožbami na moj račun in raznimi poskusi kraje identitete in storilci so bili tudi kazensko preganjani. Enako bo v prihodnje, če bo to potrebno,” je za Slovenske novice povedal Challe Sale, ki je zaklenil profil na družbenem omrežju Instagram. Siol pravi, da je to storil zaradi hekerskega napada, s katerim je v nekaj urah dobil več kot 50 tisoč lažnih sledilcev.

Pri Perotu Martiću

Začetek vojne na slovenski glasbeni sceni se je začel, ko je Challe Salle med gostovanjem pri Perotu Martiću pred dobrim mesecem izustil nekaj krepkih na Zlatkov račun. Saša je zatrdil, da je Zlatko da je zahrbten, ob tem se je celo norčeval iz Zlatkove glasbe. Čordić je terjal javno opravičilo v 24 urah. To se ni zgodilo, zato mu je posvetil pesem. Je pa Ćordić dejal, da se mu je želel Challe Sale opravičiti privatno, a Zlatko tega ni sprejel.

Skoraj pol milijona ogledov

Challe Salle je ogorčen, ker gre v pesmi za neposreden napad nanj in na njegovo družino. Poudaril je tudi, da ni v nobenem postopku in da zoper njega ni bila podana nobena prijava. Inštitut 8. marec so dekletom, ki naj bi bile Saletove žrtve, izrazili podporo in ponudili pomoč.  Videospot za komad Klepc Laže si je v enem dnevu sicer ogledalo več kot 300.000 ljudi, do danes skoraj 500.000.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona Tik Tok3265
160 SEK