Dončić pozabil na bolezen in poškodbo, s soigralci razbil Clipperse, v soboto za polfinale!

02. maj. 2024, ob 07.10
20
70 SEK

Luka Dončić je odigral timsko: v 39 minutah je prispeval 35 točk, zbral sedem skokov in 10 podaj.

LOS ANGELES – To pa je bil večer Dallasa, ki se je v Los Angelesu z moštveno igro in dobro obrambo poigral s Clippersi in v seriji povedel 3:2 v zmagah. Dallasu za napredovanje v polfinalne konference manjka le še ena zmaga, lovil jo bo v soboto zjutraj doma.

Prvo četrtino je za točko dobil Dallas (24:25). V nadaljevanju pa je na sceno stopil Nemec Maxi Kleber, ki je dosegel tri zaporedne trojke, svoje je dodal še Luka, Dallas je povedel za osem, a so se domačini vrnili na točko zaostanka. Dallas je zmogel še eno serijo: tudi zahvaljujoč trojki Kleberja je bilo ob odmoru 46:56 za Dallas. V nadaljevanju je sledila nova gostujoča serija 0:14, po kateri se Clippersi niso več pobrali… Tretjo četrtino je Dallas dobil s 23:33, zadnjo s 24:34.

Ko Luka pozabi na vse težave:

Luka Dončić je odigral timsko: v 39 minutah je prispeval 35 točk, zbral sedem skokov in 10 podaj. Maxi Kleber je dosegel 15 točk (5/7 za tri), po eno manj pa Irving in Hardy. V domači ekipi sta Paul George in Ivica Zubac dosegla po 15 točk.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

20
70 SEK